Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
sep29

Met het behalen van het Bimproof-validated by Vinçotte keurmerk brengt projectontwikkelaar Kairos zijn standaarden naar het hoogste niveau.

Meer lezen
aug29

Een niet-onderbouwd of zelfs onterecht ecolabel of milieuclaim wordt beschouwd als greenwashing en is een groot risico voor een bedrijf.

Meer lezen
aug19

In het Franse Cadarache bouwt ITER Organization aan de grootste fusiereactor ter wereld en daarvoor doen ze beroep op de uitgebreide nucleaire kennis van Vinçotte.

Meer lezen
jul11

With over 50 years of experience in the automotive sector, we are proud to say we have immense technical knowledge within our company. But that’s not all, we also have a great depth of knowledge on UN and EU compliance regulations.

Meer lezen
jun24

Op woensdag 25 mei en donderdag 2 juni organiseerden we onze Industry Day in Antwerpen en Gembloux waarop alle nieuwe NDO technieken getoond werden. Heeft u het event gemist dan kan u hier de aftermovie bekijken!

Meer lezen
mei31

IKO zet volop in om steeds meer gerecycleerd materiaal te verwerken in hun isolatieplaten met behoud van technische eigenschappen om innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden. Om dit te kunnen aantonen nam IKO Vinçotte onder de arm en werd er beslist om te werken volgens de ISO 14021 standaard voor milieulabels en milieuverklaringen.

Meer lezen
mei30

Op woensdag 25 mei organiseerden we onze Industry Day in Antwerpen waarop alle nieuwe NDO technieken getoond werden. Heeft u het event gemist dan kan u hier alvast enkele foto's bekijken. De aftermovie volgt! Spijt dat u er niet bij was? Kom dan nu donderdag 2 juni naar Gembloux waar we onze tweede Industry day organiseren. Schrijf u onderaan deze pagina in.

Meer lezen
apr25

Vanaf begin dit jaar moet er voor alle grote appartementsgebouwen een energieprestatiecertificaat van de gemeenschappelijke delen (EPC GD) beschikbaar zijn.

Meer lezen
apr20

Na een onderbreking om voor de hand liggende redenen organiseren we dit jaar opnieuw een Industry Day waarop u alle nieuwe NDO technieken kan ontdekken.

Meer lezen
mrt14

Wilt u een woning, appartement, studio, ... te koop of te huur stellen? Dan moet u verplicht in advertenties (online en offline op affiche, in krantje of zoekertjes, via een makelaar, ...) de energiescore (het EPC-label van A+ tot F) van de wooneenheid vermelden zodat de mogelijke koper of huurder meteen de energiezuinigheid van de woning kent. Bij verkoop mag het EPC niet ouder zijn dan 2019 zelfs als op het EPC staat dat het nog geldig is.

Meer lezen