Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
apr24

Vorige zaterdag organiseerden we onze eerste Vinçotte Jobday en jullie kwamen massaal langs om jullie interesse te tonen.

Meer lezen
apr23

Onder het motto "Innovate Today, Inspire Tomorrow" geven Vinçotte en Movu Robotics hun inzicht op de Innoptus Solar Team 'Engineering in Industry 4.0' avond.

Meer lezen
apr19

De zonnige festivalzomer staat voor de deur, en dus barst het land straks weer van de muziekfestivals. VMaar om zorgeloos te kunnen genieten van alle muzikale hoogtepunten, is veiligheid essentieel.

Meer lezen
apr18

Deze zaterdag, 20 april, is het eindelijk zover: De eerste Vinçotte Jobday. Hier is alles wat je moet weten.

Meer lezen
apr08

Vinçotte nodigt jou uit voor onze allereerste Jobday ever op zaterdag 20 april in ons hoofdkantoor te Vilvoorde!

Meer lezen
apr03

Vorige week werden de Belgian Offshore Days 2024 afgesloten met de uitreiking van de BOC Oscars 2024. Vestas sleepte er de Health & Safety Oscar in de wacht dankzij Digi-Tags

Meer lezen
feb05

Ben je een student of professional in het domein elektromechanica? Ben je gebeten door techniek en klaar om je skills te testen? Schrijf je dan nu in voor de Vinçotte Electromechanical Challenge!

Meer lezen
dec06

Volgende week praat Alexandra Andries, Lead Contract Engineer bij Vinçotte, over certificatiesystemen voor CE-markering tijdend het Agoria seminarie in Brussel. De presentatie zal ingaan op de verschillende certificatiesystemen die beschikbaar zijn en hoe deze te selecteren voor uw product.

Meer lezen
nov21

Op 28 november praten we in Stockholm over onze ervaringen bij het gebruik van de floatarm robot arm technologie bij Niet Destructieve Tests (NDT).

Meer lezen
nov06

Op 16 november vind je ons op de 6de editie van het Salon van de Mede-Eigendom, gericht op syndici en mede-eigenaars, in Brussels Expo.

Meer lezen