Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
aug10

Vandaag 10 augustus dag op dag 150 jaar geleden kwam de voorlopige “Vereniging voor het toezicht op stoomketels” voor het eerst bijeen.

Meer lezen
jun24

Op woensdag 25 mei en donderdag 2 juni organiseerden we onze Industry Day in Antwerpen en Gembloux waarop alle nieuwe NDO technieken getoond werden. Heeft u het event gemist dan kan u hier de aftermovie bekijken!

Meer lezen
mei30

Op woensdag 25 mei organiseerden we onze Industry Day in Antwerpen waarop alle nieuwe NDO technieken getoond werden. Heeft u het event gemist dan kan u hier alvast enkele foto's bekijken. De aftermovie volgt! Spijt dat u er niet bij was? Kom dan nu donderdag 2 juni naar Gembloux waar we onze tweede Industry day organiseren. Schrijf u onderaan deze pagina in.

Meer lezen
apr20

Na een onderbreking om voor de hand liggende redenen organiseren we dit jaar opnieuw een Industry Day waarop u alle nieuwe NDO technieken kan ontdekken.

Meer lezen
nov26

Met gepaste trots kondigt Vinçotte de winst aan van de titel ‘Trends Digital Pioneer 2020’ in de categorie Customer Happiness. Deze prestigieuze prijs beloont Digi-Tags, onze QR code tagging oplossing voor beter asset management.

Meer lezen
nov13

Vinçotte is de expert op vlak van brandbeveiliging gaande van advies bij het ontwerp van brandveilige gebouwen en installaties tot audits, controles, risicoanalyses en preventieadvies.

Meer lezen
jul01

Sinds enkele maanden integreert Vinçotte meer en meer drones in haar activiteiten. Deze hoogwaardige technologie maakt het onder andere mogelijk om industriële gebieden die voor mensen moeilijk toegankelijk zijn visueel te inspecteren. Ook kan de operationele en economische efficiëntie van inspecties ermee verbeterd worden en bieden drone inspecties een nieuwe, nauwkeurigere en kwalitatief betere bron van informatie.

Meer lezen
nov28

Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt van alle opleidingsmogelijkheden die we aanbieden rond het nieuwe AREI. We bieden zowel open opleidingen aan die u bij ons kan komen volgen, in-house opleidingen die we bij u ter plaatse komen geven als online opleidingen. De opleidingen zijn allemaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Vinçotte collega's die het nieuwe AREI geschreven hebben en garanderen u een absolute topopleiding uit eerste hand. Wil u dat u zelf en/of uw medewerkers het nieuwe AREI perfect kennen? Vertrouw dan op onze experten!

Meer lezen
nov15

Op 8 november organiseerde Vinçotte de Drones & Robotics Discovery Day bij Afton Chemical. Op dit evenement konden enkele klanten onze nieuwe drone- en robotica inspectiediensten ontdekken. Recente technologische ontwikkelingen op vlak van stabiliteit, halfautomatische besturing en geavanceerde meetapparatuur maken het nu met drones mogelijk om de manier waarop we toegevoegde waarde bieden aan onze klanten te herzien. Als pionier in veiligheid biedt Vinçotte oplossingen voor de uitdagingen van industrieleiders: het verminderen of uitsluiten van het betreden van besloten ruimtes, de totale inspectiekosten verminderen en de kwaliteit van waarnemingen verbeteren.

Meer lezen