Over ons

Vinçotte biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding.

Met meer dan 1.500 professionals engageren wij ons voor een steeds veiligere en efficiëntere duurzame samenleving. Onze sectorspecialisten begrijpen de noden van klanten als geen ander en wijzen hen de weg met advies en ondersteuning. Wij streven naar een perfect resultaat voor multinationals, KMO’s, zelfstandigen en particulieren.

Als grootste speler in de TIC sector in de Benelux innoveren wij ook volop in nieuwe technologieën en betere manieren om meer veiligheid en efficiëntie te garanderen. Deze combinatie levert ruim 60.000 tevreden klanten ondersteuning met inspecties, certificaten, conformiteitsevaluaties en opleidingen.

Vinçotte is lid van Kiwa, deel van SHV Family of Companies.

Alles onder controle. #

Samen op weg naar veiligheid en efficiëntie

U kan onze specialisten eenvoudig bereiken via de volgende contact formulieren waar u meteen alle nodige info mee kan versturen.

Het centrale telefoonnummer van Vinçotte in België is: 02 674 57 11. Meer info over ons hoofdkantoor en onze andere kantoren zoals adres en telefoonnummers vindt u hier.