Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
sep14

Tijdens de eerste editie van de Vinçotte Industry Day op 18 oktober in de haven van Antwerpen vertellen we u alles over hoe nieuwe ISO-normen en innovaties in NDT uw bedrijf efficiënter en veiliger kunnen maken.

Meer lezen
aug31

Benieuwd waar je Vinçotte in de komende weken en maanden tegen kan komen?

Meer lezen
mei15

De recent gepubliceerde ISO-norm 45001 vervangt de OHSAS 18001 en bevat de vereisten voor een goed veiligheids- en gezondheidsmanagementsysteem. Na de overgangsperiode van drie jaar moet deze nieuwe norm geïmplementeerd zijn. U weet niet hoe hieraan te beginnen? Geen probleem! Vinçotte kan u helpen.

Meer lezen
apr26

ArcelorMittal is sinds enkele jaren klant van Vinçotte voor o.a. technische keuringen van lifting en elektriciteit. In het kader van de internationale veiligheidsdag SafeDay organiseert de staalproducent vandaag 26 april een interactieve dag rond veiligheid. Vinçotte, als één van de belangrijke spelers op het vlak van veiligheid op de werkplaats, komt er spreken en een demonstratie geven.

Meer lezen
nov14

Robuuste milieuclaims opzetten die voldoen aan de bepalingen van de ISO 14020-normen? Dat is wat Vinçotte gedaan heeft voor het Green Origin-programma van Air Liquide.

Lees meer
jun14

Op zoek naar een opleiding HS om in reële omstandigheden de juiste handelingen te trainen, de juiste vragen te stellen en in alle veiligheid te interveniëren? Zoek niet langer en schrijf meteen in!

Meer lezen