Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
apr26

ArcelorMittal is sinds enkele jaren klant van Vinçotte voor o.a. technische keuringen van lifting en elektriciteit. In het kader van de internationale veiligheidsdag SafeDay organiseert de staalproducent vandaag 26 april een interactieve dag rond veiligheid. Vinçotte, als één van de belangrijke spelers op het vlak van veiligheid op de werkplaats, komt er spreken en een demonstratie geven.

Meer lezen
apr11

28 april is de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk.

Meer lezen
mrt26

Op 12 maart werd de OHSAS 18001 omgevormd naar de ISO 45001 norm die eisen stelt aan organisaties voor een managementsysteem om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van werknemers te beheersen en te verbeteren. ISO 45001 werpt ook een bredere blik op arbeidsveiligheid.

Meer lezen
feb13

Vinçotte realiseerde als eerste de vernieuwde controle van windturbines. En dat is een primeur waar we trots op zijn. De Vinçotte business unit Energy & Other Procesindustries voerde in december met succes de controle uit van 4 windturbines in de buurt van Nijvel. Dat was de allereerste controle van windturbines volgens het Waals regeringsdecreet van 13 februari 2014.

Meer lezen
feb11

Vorige week kwam de redactie van "Alle zaken op een rijtje" opnieuw opnames maken bij Vinçotte. In deze aflevering waren ze te gast bij Olivier Goossens - Directeur Vinçotte Controlatom, Dirk Debusscher - Executive Vice President (Petro) Chemicals & Pharmaceuticals en Jos Windey - Chief Operations Officer.

Meer lezen
feb07

Meer dan 2 jaar en 83945 arbeidsuren waren nodig om de hoogoven HF6 van ArcelorMittal in Seraing te ontmantelen. Om deze ontmanteling in alle veiligheid voor de werknemers te laten verlopen deed ArcelorMittal beroep op de gespecialiseerde business unit Energy & Other Procesindustries van Vinçotte.

Meer lezen
jan10

Op 1 maart 2018 is Vinçotte aanwezig op Prenne 45, het bijscholings- en netwerkevenement van Prebes voor preventieadviseurs in de Brabanthal in Leuven.

Meer lezen
nov29

Op donderdag 23 november werden in het Koloniënpaleis in Tervuren voor de 4e maal de Fireforum Awards 2017 voor de beste projecten rond brandveiligheid uitgereikt. Vinçotte was zeer verheugd om als partner aanwezig te zijn tijdens deze uitreiking. Ontdek snel de winnaars.

Meer lezen
okt30

Van 17 oktober tot en met 5 november 2017 kan iedereen zijn mening geven over het energielandschap van de nabije toekomst via een grootschalige enquête.

Meer lezen
okt28

Alles onder controle. Vinçotte zorgt voor een veilige vlucht!
Afspraak Antwerp Expo tot en met 12 november

Meer lezen