E-learning AREI 2020 veiligheids- en kritische installaties

Vinçotte werkt reeds enkele jaren aan een digitale sprong vooruit. Met de coronacrisis is alles in een stroomversnelling gekomen en we lanceren volop online opleidingen. Eén van de eerste die "live" gaat is onze nieuwe e-learning rond veiligheids- en kritische installaties in het nieuwe AREI. Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 is het oude art. 104 met vitale installaties verdwenen en opgesplitst in veiligheids- en kritische installaties.

We geven u in deze ‘blended’ online opleiding toegang tot 2u professionele opnames waarin u een duidelijk beeld krijgt van welke installaties hier nu juist onder vallen. Bovendien bestaan er voor deze installaties specifieke eisen op het vlak van het materiaalgebruik, de installatiemethode en het functiebehoud. Deze interactieve en dynamische online opleiding kan u volgen via een op maat gemaakte digitaal platform. U hoeft zich dus niet te verplaatsen om deze e-studiedag te volgen.

Wil u graag deelnemen aan een live online vragenuurtje dan kiest u voor de Premium versie, is de uitgebreide uitleg voldoende voor u dan kan u met de Basic versie meteen aan de slag!

E-learning veiligheids- en kritische installaties Basic

Kwalitatieve E-learning, 2u ✔
Op je eigen tempo, wanneer je wenst ✔
Trainer sector expertie (brein) ✔Basic: 150€ - Bestel hier >

E-learning veiligheids- en kritische installaties - Premium

Kwalitatieve E-learning, 2u ✔
Op je eigen tempo, wanneer je wenst ✔
Trainer sector expertie (brein) ✔
Q&A live 1u ✔
Gepersonaliseerd vormingsattest ✔
KMO proof ✔

Premium: 265€ - Bestel hier >