E-learning AREI 2020: Bescherming Tegen Brand

Vinçotte werkt reeds enkele jaren aan een digitale sprong vooruit. Met de coronacrisis is alles in een stroomversnelling gekomen en we lanceren volop online opleidingen. Eén van de eerste die "live" gaat is onze nieuwe e-learning rond Bescherming tegen brand in het nieuwe AREI. Met de komst van het nieuwe AREI zijn er verschillende wijzigingen met betrekking tot beschermingsmaatregelen tegen brand om de voorschriften aan te passen aan de werkelijkheid op het terrein. Het nieuwe AREI integreerde alles in de sectie 4.3.3. Indeling van het brandgevaar, indeling van de geïsoleerde geleiders en kabels, beschermingsmaatregelen,…

We geven u in deze ‘blended’ online opleiding toegang tot 1u professionele opnames waarin u uitvoerig de grote veranderingen in het oude artikel 104 uitleggen. Deze interactieve en dynamische online opleiding gebeurt via een op maat gemaakt digitaal platform.

Is de uitgebreide uitleg voldoende voor u dan kan u met de Basic versie meteen aan de slag!

Wil u graag deelnemen aan een live online vragenuurtje dan kiest u voor de Premium versie, kan u niet aanwezig zijn tijdens dit live Q&A webinar ? Geen zorgen ! Alles wordt opgenomen zodat u de Q&A sessie nadien kan bekijken, ook 's avonds of in het weekend wanneer het u het beste uitkomt.

E-learning veiligheids- en kritische installaties Basic

Kwalitatieve E-learning, 1u ✔
Op je eigen tempo, wanneer je wenst ✔
Trainer sector expertie (brein) ✔Basic: 75€ - Bestel hier >

E-learning veiligheids- en kritische installaties - Premium

Kwalitatieve E-learning, 1u ✔
Op je eigen tempo, wanneer je wenst ✔
Trainer sector expertie (brein) ✔
Q&A live 1u ✔
Gepersonaliseerd vormingsattest ✔
KMO proof ✔

Premium: 190€ - Bestel hier >