U bevindt zich in de sector Stralingsbescherming - Controlatom

CAP

CAP is het nieuwe digitale platform van Vinçotte Controlatom waar u makkelijk al onze digitale verslagen kan raadplegen. Op deze pagina vindt u alle nuttige informatie. U kan er via deze link CAP PORTAAL meteen naar toe.

1 Gebruikers

U kan vanaf nu zelf bepalen wie van uw organisatie toegang heeft tot onze portaalsite. Hiervoor dient u verschillende gebruikers aan te maken onder de tab ‘gebruikers’. U kan nieuwe gebruikers toevoegen of bestaande gebruikers beheren.

Er zijn 2 soorten gebruikers:

1. Een topgebruiker

  • Kan alle rapporten van de organisatie bekijken
  • Kan andere gebruikers toevoegen of verwijderen.
  • Kan de gegevens van andere gebruikers wijzigen.
  • Kan een paswoord van een gebruiker resetten.
  • Kan bepalen welke rapporten zichtbaar zijn voor andere gebruikers.

2. Een profiel gebruiker

  • Kan alle rapporten van de organisatie bekijken waarvoor hij toegang heeft gekregen van de topgebruiker

1.1 Ik wil een nieuwe gebruiker toevoegen

Een nieuwe gebruiker toevoegen kan onder de gebruikers tab. Hiervoor klikt u op de knop ‘nieuw’. Hier kan u kiezen of de nieuwe gebruiker enkel toegang heeft tot een bepaald type verslag en of hij een melding via mail moet krijgen van de beschikbaarheid van een nieuw rapport.

1.2 Ik wil de toegang tot de rapporten van een gebruiker aanpassen

Als Top gebruiker kan u zelf bepalen voor welke sites & departementen rapporten zichtbaar zijn voor andere gebruikers. Dit kan u aanpassen door op het pen icoontje te klikken naast de gebruiker en vervolgens rechts bovenaan te klikken op ‘beperkingen voor site en departementen’. U kan de sites en/of departementen waarop de gebruiker geen toegang heeft inactief maken. Vanaf nu zal hij rapporten voor deze sites of departementen niet meer kunnen raadplegen.

1.3 Een gebruiker is zijn wachtwoord kwijt

Om het wachtwoord van een gebruiker te resetten, kan u in de lijst van de gebruikers klikken op het icoontje. Links onderaan kan u het wachtwoord terugzetten.

1.4 Een gebruiker is geblokkeerd en ik wil deze opnieuw activeren

Om de veiligheid van het portaal te garanderen, wordt een gebruiker automatisch geblokkeerd indien hij driemaal na elkaar een mislukte poging doet om in te loggen. Om de toegang van een gebruiker te resetten, klikt u in de lijst van de gebruikers op het "pen" icoontje. Onderaan moet u het vinkje verwijderen dat aanduidt dat de gebruiker gedeactiveerd is.

1.5 Een gebruiker moet worden gedeactiveerd

Om het een gebruiker te verwijderen kan u in de lijst van de gebruikers klikken op het ">" icoontje. Onderaan kan kiezen om de gebruiker te verwijderen.

2 Verslagen

Eenmaal er voor u een verslag beschikbaar is, wordt dit getoond op het portaal. Gebruikers waarvoor de ‘Meldingen ontvangen via e-mail’ actief is, krijgen automatisch een mail met daarin de boodschap dat een nieuw verslag beschikbaar is. In deze mail staat ook een link naar het verslag.

Een overzicht van alle verslagen die voor u beschikbaar zijn, kan u terugvinden onder de tab ‘verslagen’. U kan zelf ook zoekfilters instellen door op de ‘zoek’ knop te klikken.

2.1 Er zijn geen verslagen zichtbaar

Controleer eerst:

  • Zijn er nog limiterende zoekfilters ingesteld? Zet deze eventueel terug naar de standaard instellingen door op de ‘reset’ knop te klikken.
  • Heeft u een goede verbinding met het internet?
  • Heeft u de juiste rechten om het rapport te zien? Indien niet, vraagt u dit aan de topgebruiker van uw bedrijf.

Indien u het probleem niet krijgt opgelost, kan u steeds het probleem melden via controlatom@vincotte.be . Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
okt 08

Vinçotte pleit voor preventieve inspectie van het HVAC-systeem om personeel terug te laten keren naar de werkvloer in de meest veilige omstandigheden

Meer lezen
sep 07

WFS Belgium (Luik en Brussel) is deel van een internationale groep gespecialiseerd in luchthavendiensten aanwezig in meer dan 175 luchthavens wereldwijd. Zijn verschillende internationale activiteiten zijn verbonden met de gezondheidsrisico’s van COVID-19. De groep heeft daarom een aanpak uitgewerkt voor de evaluatie van de risico’s en hun preventie en aangepaste preventiemaatregelen aangenomen.

Voor WFS is de veiligheid van zijn mensen een prioriteit binnen alle activiteiten. De firma WFS Belgium is nu ook de eerste in de sector die het Vinçotte COVID-19 Safe Zone-certificaat behaalt.

Meer lezen
aug 12

Naar aanleiding van de recente richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad (NVR) hebben we een nieuw actieplan opgesteld over hoe we momenteel verder werken. U kan dit "coronaplan v3" hieronder downloaden.

Meer lezen
aug 05

Op vrijdag 14 augustus om 11.00 presenteerde Vinçotte tijdens een uur durend webinar de Savitas QR contact tracing oplossing voor op de werkvloer die we samen met o.a. Attentia ontwikkelden en het Vinçotte COVID-19 SafeZone certificaat.

Meer lezen
jul 16

Johan Lambeets van Enviro Engineering uit Alken is één van de eerste klanten waar Vinçotte een remote audit mee uitvoerde in combinatie met een kort bezoek ter plaatse. We vroegen hem naar zijn ervaringen met deze audit vanop afstand.

Meer lezen
jul 16

Eén van de grote klanten in de voedingsindustrie waar Vinçotte regelmatig gaat auditen is Agristo B.V. De producent van diepgevroren aardappelproducten was meteen te vinden voor remote auditing. Group Quality Manager Joke Anseeuw en René Roefs, de Quality Manager van de site in Tilburg, zijn vol lof over de samenwerking met Vinçotte.

Meer lezen
jul 09

Vinçotte wil tweede lockdown vermijden met eerste officiële Belgische certificaat voor “corona-veilige” organisaties: COVID-19 SafeZone

Meer lezen
jul 01

Sinds enkele maanden integreert Vinçotte meer en meer drones in haar activiteiten. Deze hoogwaardige technologie maakt het onder andere mogelijk om industriële gebieden die voor mensen moeilijk toegankelijk zijn visueel te inspecteren. Ook kan de operationele en economische efficiëntie van inspecties ermee verbeterd worden en bieden drone inspecties een nieuwe, nauwkeurigere en kwalitatief betere bron van informatie.

Meer lezen
jun 04

In het coronatijdperk zijn zowat alle activiteiten van Citycubes - een brand-activation marketingbureau gespecialiseerd in pop-ups & eventmarketing - verboden. Daardoor zagen ze hun omzet kelderen. Maar bij Citycubes zijn ze creatief en blijven ze niet bij de pakken zitten. Na enkele brainstorms lanceerden ze disinfect.be. Een concept met containers, muren en balies die ervoor zorgen dat mensen op een efficiënte manier een aantal risico-beperkende stappen kunnen doorlopen. Zo worden veiligere ruimtes gecreëerd voor klanten, werknemers en leveranciers van winkels en bedrijven.

Meer lezen
jun 03

Op 1 juni ging het nieuwe AREI van start. Vanaf gisteren gebeuren dan ook alle elektriciteitskeuringen volgens het nieuwe AREI en we leverden gisteren ook meteen het eerste -volledig digitale- rapport af volgens het nieuwe AREI.

Meer lezen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven