Op weg om ook op digitaal vlak een leader te worden

VINÇOTTE is genomineerd voor de DataNews 2023 Awards for Excellence (categorie 9) als Enterprise Application Innovator of the Year! Dat maakt ons erg trots, maar we zouden nog trotser zijn als we als niet-ICT-bedrijf een ICT-award zouden kunnen winnen... en daarom hebben we UW steun nodig.

Wat zijn de DataNews Awards for Excellence 2023 #

DataNews is een bekende media-uitgever die nieuws brengt over informatie- en communicatietechnologie (ICT) in België zoals cloud computing, cybersecurity, digitale transformatie, softwareontwikkeling,... voor ICT-professionals, ondernemers en liefhebbers. De DataNews Excellence Awards zijn een jaarlijks evenement om de meest opmerkelijke bedrijven, producten en individuen in de ICT-sector te erkennen en te belonen. Het is een platform om het beste in de Belgische ICT-industrie onder de aandacht te brengen en de verwezenlijkingen te vieren van individuen en bedrijven die de sector vooruithelpen. Als niet-ICT-bedrijf genomineerd worden voor deze prestigieuze prijs is op zich al een geweldige prestatie.

Enterprise Application Innovator of the Year #

De Enterprise Application Innovator of the Year award is immers bedoeld voor technologische vernieuwers die nieuwe mogelijkheden openen voor ondernemingen. En dat is precies wat wij doen met DIGI-TAGS. Het brengt efficiëntie in de inspectie- en veiligheidsprocessen waaraan elk bedrijf moet voldoen.

Wat is DIGI-TAGS #

DIGI-TAGS is de bedrijfsapplicatie die onze klanten grote efficiëntie verbeteringen biedt bij het beheer van hun activa. Het genereert bruikbare inzichten die toegevoegde waarde creëren en de veiligheid verbeteren. DIGI-TAGS is speciaal ontwikkeld voor de Testing, Inspection and Certification (TIC) sector als data- en kennisplatform om elk type inspectiegegevens te structureren en te koppelen. Via gegevensanalyse levert de applicatie sneller en efficiënter bruikbare inzichten op dan traditionele oplossingen. DIGI-TAGS is gebouwd op state-of-the-art technologie (powered by scale-up Twintag) die activa een unieke digitale identiteit geeft en een volledige end-to-end productgerichte communicatieoplossing mogelijk maakt. Een DIGI-TAG wordt geplaatst op elk geïnspecteerd bedrijfsmiddel om essentiële veiligheidsinformatie samen te brengen, zoals

  • basisinformatie over het bedrijfsmiddel en de inspectiestatus,
  • veiligheidsdossiers zoals handleidingen, foto's, risicoanalyses, regelgeving en certificaten
  • onderhoudsinformatie
  • mogelijkheid om taken te plannen voor interne follow-ups
  • inspectiestromen

Elke DIGI-TAG geeft toegang tot asset-specifieke informatie zodat iedereen deze kan gebruiken en weet dat het asset veilig is om te gebruiken zonder te hoeven zoeken in afgedrukte inspectierapporten. Meer info over DIGI-TAGS hier of lees ook onze blog over Janssen

Stem voor VINÇOTTE DIGI-TAGS in de DataNews Excellence Awards
#

"We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor DataNews' Enterprise Application Innovator of the Year award," zegt Michel Vandegard, Chief Customer Experience Excellence Officer van VINÇOTTE. "Deze nominatie erkent onze toewijding om onze klantenervaring voortdurend te verbeteren en onze klanten te helpen veilig en efficiënt te werken."

Enterprise Application Innovator of the Year

Stem vóór 14 april 2023 op VINÇOTTE voor de Enterprise Application Innovator of the Year (categorie 9). Om te stemmen moet u elke categorie doorlopen. Als u niet in een bepaalde categorie wilt stemmen, vul dan gewoon "no opinion" in.

STEM NU >