Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
feb03

Vorige week kwam de redactie van "Alle zaken op een rijtje" opnames maken bij Vinçotte voor de eerste aflevering met Katrien Bolsens, Manager Vinçotte Academy, Michel Vandegard, Executive Vice President Discrete Manufacuring & Logistics en Guido Laridaen, Executive Vice President Building.

Meer lezen
jan10

Op 1 maart 2018 is Vinçotte aanwezig op Prenne 45, het bijscholings- en netwerkevenement van Prebes voor preventieadviseurs in de Brabanthal in Leuven.

Meer lezen
nov29

Op donderdag 23 november werden in het Koloniënpaleis in Tervuren voor de 4e maal de Fireforum Awards 2017 voor de beste projecten rond brandveiligheid uitgereikt. Vinçotte was zeer verheugd om als partner aanwezig te zijn tijdens deze uitreiking. Ontdek snel de winnaars.

Meer lezen
nov29

Informatie over het AREI en uitvoeringsbesluiten, bescherming tegen elektrische schokken, veiligheidsinstructiekaarten, praktijkdossiers, … U vindt het allemaal terug op de handige website Electrosafe.be.

Meer lezen
nov14

Robuuste milieuclaims opzetten die voldoen aan de bepalingen van de ISO 14020-normen? Dat is wat Vinçotte gedaan heeft voor het Green Origin-programma van Air Liquide.

Lees meer
nov12

Op 5 december is Vinçotte aanwezig op de Prenne in Kortrijk Xpo. De Prenne is een vakbeurs waar u als preventieadviseur kan netwerken, ervaringen deelt en u bijschoolt. Breng die dag zeker een bezoekje aan onze stand nr.30 in de Commercial Corner. Onze experten beantwoorden graag uw vragen op vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleidingen.

Meer lezen
okt30

Van 17 oktober tot en met 5 november 2017 kan iedereen zijn mening geven over het energielandschap van de nabije toekomst via een grootschalige enquête.

Meer lezen
okt28

Alles onder controle. Vinçotte zorgt voor een veilige vlucht!
Afspraak Antwerp Expo tot en met 12 november

Meer lezen
okt25

Zet u straks het nieuwe jaar goed in? Als het van Vinçotte Academy afhangt wel! Op 1 januari 2018 opent het in Vilvoorde een heus nieuw Technical Training Center.

Meer lezen
sep25

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving. Interesse in een opleiding?

Meer lezen