Fireforum

Beperk het risico op brand tot een minimum en verhoog de brandveiligheid in uw gebouwen! #


Om de brandveiligheid op peil te houden, is er meer nodig dan een jaarlijkse controle. Vinçotte helpt u graag met advies op maat binnen elk domein van de brandveiligheid, of het nu voor preventie, detectie, bescherming of blusinstallaties is.

Een multidisciplinair team van experten assisteert u snel en flexibel bij ontwerp, bouw, beheer en renovatie en begeleidt u door de verschillende normen en reglementeringen. Vinçotte neemt uw brandveiligheidsconcept onder de loep. Onze experten zorgen onder andere voor analyses van het brandgedrag, verifiëren technische voorschriften, volgen de bijhorende reglementering op en voeren inspecties uit tijdens het aanbrengen van brandvertragende coatings.

Daarnaast tekent Vinçotte ook present voor controles van uw uitrusting voor branddetectie, brandpreventie- en bestrijding, risicoanalyses, evacuatieoefeningen en meer. Klik op de foto's voor meer info.

Referenties: #

  • Delhaize - Distributiecentrum, Ninove
  • Brussels Airport - "Connector" verbindingsgebouw tussen pier A en terminal, Zaventem
  • AXA - "Passport” kantoorgebouw bij Brussels Airport, Zaventem
  • AZ Zeno - ziekenhuis, Knokke

Meer weten over Brandveiligheid?

In welke fase uw gebouw ook is. Bij de gespecialiseerde business unit Building kan u steeds terecht voor advies, begeleiding, keuringen en controles inzake brandveiligheid.

Contact >