Preventie op werven en arbeidsplaatsen

Of u nu bouw-, renovatie- of afbraakwerken uitvoert, het vermijden van ongelukken staat altijd bovenaan uw prioriteitenlijstje. Onze veiligheidscoördinatoren zullen u helpen om dit doel te bereiken. Onze specialisten controleren de veiligheid van alle toegangsvormen tot uw sites. Tot slot certificeren onze experten uw VCA-systeem (checklist voor veiligheids-, gezondheids- en milieubeheer). Kortom, Vinçotte is uw ideale partner in veiligheid tijdens elke fase van uw project.

Ontdek onze services:

  • Audit en controle van de collectieve en persoonlijke beschermingsmiddelen (ankerpunten, levenslijnen, harnassen, ...)
  • Assistentie, audits en controles i.h.k.v. explosieveiligheid (ATEX): zonering, DRPE, …
  • Controle en risicoanalyse bliksembeveiliging
  • Coordinatie van inspecties en keuringen
  • Opstellen van veiligheidsdocumenten (VGV plan, PID) voor tijdelijke of mobiele bouwplaatsen
  • Statische elektriciteit : metingen van de geleidbaarheid van de vloer
  • Opleidingen

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.

Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
apr 03

Er komen zeer veel vragen van klanten in verband met audits. Een éénduidig en absoluut antwoord kan er niet op gegeven worden. Daarom verklaren we hier graag kort onze positie.

Meer lezen
apr 01

Naar aanleiding van de actuele gebeurtenissen hebben we een actieplan opgesteld over hoe we momenteel verder werken. U kan dit "coronaplan" hieronder downloaden.

Meer lezen
mrt 30

Op dit moment zijn er heel wat Vinçotte-experten die van thuis werken. Dat is heel wat kennis en expertise die niet meer fysiek tot bij de klanten kan maar die wel beschikbaar is. Daarom hebben we beslist om onze experten online voor u in te zetten.

Meer lezen
mrt 24

We hebben een instructie ontvangen van Vlaanderen Departement Omgeving in verband met het Coronavirus en COVID-19: informatie voor erkende personen.

Meer lezen
mrt 19

We hebben een nota ontvangen van de FOD Economie in verband met controle van elektrische installaties tijdens de COVID-19 crisis

Meer lezen
mrt 18

We hebben een nota ontvangen van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg in verband met het Nazicht van hef- en hijswerktuigen tijdens de Covid 19-crisis

Meer lezen
mrt 18

Momenteel voeren onze collega's dringende inspecties en controles uit in universitaire en andere ziekenhuizen. Inspecties die nodig zijn om extra capaciteiten beschikbaar te maken in de strijd tegen het coronavirus en de COVID-19 ziekte. Uiteraard met alle mogelijke en nodige voorzorgen.

Meer lezen
mrt 17

Alle klassikale opleidingen van Vinçotte Academy worden verplaatst naar een latere datum...

Meer lezen
mrt 16

Voor Vinçotte staat veiligheid thuis en op de werkvloer altijd voorop en in deze tijden van het nieuwe coronavirus en COVID-19 des te meer.

Meer lezen
mrt 13

In het licht van de recente uitbraak van het nieuwe coronavirus (en de Covid-19 ziekte), wenst Vinçotte haar medewerkers en klanten zo goed als mogelijk te beschermen en de verdere verspreiding te beperken.

Meer lezen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven