Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
mrt18

We hebben een nota ontvangen van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg in verband met het Nazicht van hef- en hijswerktuigen tijdens de Covid 19-crisis

Meer lezen
nov28

Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt van alle opleidingsmogelijkheden die we aanbieden rond het nieuwe AREI. We bieden zowel open opleidingen aan die u bij ons kan komen volgen, in-house opleidingen die we bij u ter plaatse komen geven als online opleidingen. De opleidingen zijn allemaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Vinçotte collega's die het nieuwe AREI geschreven hebben en garanderen u een absolute topopleiding uit eerste hand. Wil u dat u zelf en/of uw medewerkers het nieuwe AREI perfect kennen? Vertrouw dan op onze experten!

Meer lezen
okt25

Eerder dit jaar publiceerde de Automotive Industry Action Groep (AIAG) samen met de "Verband der Automobilindustrie" (VDA) een nieuwe editie van het FMEA-handboek, ter vervanging van de vorige 4e editie. Hiermee introduceerde men een herziene gereedschapsset (onder andere een nieuwe "7-stappenaanpak") om de technische risicobeoordeling te verbeteren, productdefecten te voorkomen en zo de klanttevredenheid te verhogen.

Meer lezen
nov29

Informatie over het AREI en uitvoeringsbesluiten, bescherming tegen elektrische schokken, veiligheidsinstructiekaarten, praktijkdossiers, … U vindt het allemaal terug op de handige website Electrosafe.be.

Meer lezen
  • 1
  • 2