U bevindt zich in de sector Stralingsbescherming - Controlatom

Digitale leeromgeving

Om het voor u makkelijker te maken de opleidingen aan je medewerkers aan te bieden, ontwikkelde Vinçotte Controlatom een digitaal leerplatform. Via een persoonlijke login kunnen jouw medewerkers onbeperkt toegang krijgen tot alle opleidingen van de digitale leeromgeving.

Dit biedt een aantal voordelen die u zullen helpen om de wettelijke opleidingsverplichtingen na te komen en tegelijkertijd werknemers veilig en gezond te houden. De voordelen van ons digitaal platform:

  • U krijgt toegang tot een breed scala aan opleidingen over stralingsbescherming, van basisopleidingen tot gespecialiseerde cursussen voor verschillende toepassingen en sectoren.
  • De mogelijkheid om de trainingen te volgen op eigen tempo en op het moment dat het best past. Deelnemers hebben enkel een computer met internetverbinding nodig.
  • U profiteert van de expertise en ervaring van onze trainers met een ruime praktijkervaring. Zij kunnen u niet alleen de theoretische kennis bijbrengen, maar geven ook praktische tips en adviezen.
  • U ontvangt een officieel attest of certificaat na het volgen van de opleiding, dat bewijst dat je voldoet aan de wettelijke vereisten. U kan dit attest of certificaat ook online raadplegen via ons digitaal platform.
  • U bespaart tijd en geld door gebruik te maken van ons platform. Geen zorgen meer over het organiseren, plannen of bijhouden van de opleidingen.
  • Bovendien zijn al onze opleidingen, indien noodzakelijk, geaccrediteerd door FANC.

Alles wordt steeds up-to-date gehouden door experten en het platform wordt aangevuld met nieuwe trainingen die Vinçotte Controlatom ontwikkelt. Via een vaste toegangskost per gebruiker profiteren u en uw medewerkers dus steeds van een ruim aanbod state-of-the-art opleidingen.

Geïntegreerd leermanagement

In elke organisatie heeft een coördinator toegang tot een dashboard waarin alle opleidingen overzichtelijk worden samengebracht. Met dit dashboard kan u als coördinator de voortgang per opleiding en per medewerker weergeven. Zo ziet u meteen of elke medewerker de nodige opleidingen volgde en over de wettelijke certificaten beschikt.

Maar dat is nog niet alles. U kan de opleidingen ook integreren in een bestaand LMS (learning management system). Zo houdt u alle opleidingsgegevens voor de hele organisatie op één plek. Dit maakt het nog makkelijker om de kwaliteit en de efficiëntie van uw opleidingsbeleid te verbeteren.

Gratis demo

Meer weten over onze e-learnings? Bekijk dan zeker alle opleidingen die voor uw sector beschikbaar zijn. De volledige lijst van opleidingen is hier beschikbaar.

U kan ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of een gratis demo. Wij helpen u graag verder met uw opleidingsbehoeften op het gebied van stralingsbescherming.

Een opleiding op maat? Ook die organiseren wij graag voor u!

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons

Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
jan11

Op 03/04/2023 werd het nieuwe Koninklijk besluit 'Industriële Radiografie’ gepubliceerd.

Meer lezen
nov21

Op 28 november praten we in Stockholm over onze ervaringen bij het gebruik van de floatarm robot arm technologie bij Niet Destructieve Tests (NDT).

Meer lezen
jul25

‘Duurzaam’, ‘oceaanvriendelijk’ of ‘ecologisch’. Het zijn befaamde milieuclaims die bedrijven graag maken, maar helaas vaak holle marketingslogans blijken te zijn. Dat kan niet meer volgens Europa.

Uit een Europees onderzoek blijkt dat meer dan de helft van deze claims ongegrond, misleidend of vaag is. Het toont aan dat producten niet zo milieuvriendelijk zijn als ze worden voorgesteld, wat neerkomt op pure greenwashing. Daar komt verandering in: de Europese Commissie lanceert een voorstel voor een greenwashing-wet, de ‘Green Claim Directive’.

Meer lezen
jul19

Gheysens Smart Lifting, gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuis, uitzonderlijk vervoer en kunsttransport, is bovenal een team van ervaren experts die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als familiebedrijf doen ze er ook alles aan om hun eigen werking en veiligheid steeds te optimaliseren.

Meer lezen
jul04

Als bedrijf moet je voldoen aan verschillende wettelijke opleidingsverplichtingen voor werknemers. Die kunnen variëren volgens de sector, activiteiten, locatie en de specifieke risico's. Dat allemaal bijhouden wordt soms erg complex, duur en tijdrovend.

Gelukkig is er een oplossing die helpt om alle opleidingen over stralingsbescherming te vereenvoudigen en de naleving ervan te garanderen: Vinçotte Controlatom.

Meer lezen
apr03

Bij Milcobel werd de Digi-Tags oplossing toegepast op door Vinçotte geïnspecteerde hef- en hijstoestellen, waardoor het auditproces in hun vestiging in Langemark werd verbeterd.

Meer lezen
mrt29

VINÇOTTE is genomineerd voor de DataNews 2023 Awards for Excellence (categorie 9) als Enterprise Application Innovator of the Year! Dat maakt ons erg trots, maar we zouden nog trotser zijn als we als niet-ICT-bedrijf een ICT-award zouden kunnen winnen... en daarom hebben we UW steun nodig.

Meer lezen
jan10

Streven naar een duurzame samenleving zit in ons DNA. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ligt zowel in ons hoger doel als in onze dagelijkse activiteiten.

We bieden veel diensten aan op vlak van duurzaamheid. We hebben een team van sectorexperten die uw specifieke duurzaamheidsuitdagingen perfect begrijpen en u kunnen u helpen om duurzamer te produceren, te bouwen, te transporteren, etc. Ontdek deze diensten hier:

Meer lezen
dec19

Deze maand 150 jaar geleden werd Vinçotte officieel opgericht...

Meer lezen