Vinçotte Industry Day 2018 #id18

Tijdens de eerste editie van de Vinçotte Industry Day in de haven van Antwerpen vertellen we u alles over hoe nieuwe ISO-normen en innovaties in NDT uw bedrijf efficiënter en veiliger kunnen maken.

PROGRAMMA

Advanced NDT

De specialisten in Advanced NDT geven u een introductie tot de nieuwe ISO-normen en designcodes, zoals ISO17635-2017, EN13455 en EN13480. Ze tonen ook de voordelen voor uw bedrijf om ermee van start te gaan. U krijgt van hen ook doorlopend demonstraties van de allernieuwste technieken zoals digitale radiografie om lasnaden te checken. Andere vragen over phased array, Eddy current, TOFD, enz.? Stel ze op 18 oktober meteen aan onze experten!

Innovation

Het Vinçotte Innovation team brengt inspirerende presentaties over augmented reality, inspectie met drones, IOT en andere innovaties.

Consultancy

Vinçotte Consultancy organiseert one-on-one Q&A-sessies: u heeft vragen over risicoanalyses, life cycle assessments, asset integrity management,... Zij geven het antwoord.

Academy

Vinçotte Academy geeft een overzicht van opleidingen in uw sector.


Alle presentaties zijn in het Engels.

Gratis event, inschrijving verplicht!

Ontdek alles over nieuwe normen en technieken in NDT. En nog belangrijker: wat die voor u kunnen betekenen! We zetten voor u belangrijke digitale innovaties om in de praktijk terwijl u vragen kunt stellen, netwerkt met collega’s en geniet van een hapje en een drankje.

Schrijf u hier in >

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven