Alles onder controle.

Samen op weg naar veiligheid

en efficiëntie

Laatste nieuws

Volg onze blog en blijf up-to-date!
jun01

Foodtrucks zijn een onmisbaar onderdeel van publieke evenementen en worden steeds vaker ingezet in grote hallen en overdekte beurzen. Vinçotte voert op verzoek van de organisator vóór de start van een evenement controles uit op de aanwezige foodtrucks.

Omdat deze controles vaak op het laatste moment plaatsvinden, vlak voor de opening van een evenement, is het belangrijk om te vertrouwen op een ervaren partij zoals Vinçotte, die voldoende capaciteit heeft om de inspecties uit te voeren.

Meer lezen
mei31

Al sinds jaar en dag begeleidt ons opleidings- en examencentrum Vinçotte Academy klanten naar een duurzame veiligheidscultuur. Sinds april bieden we opleidingen ook regionaal aan en kunnen we jou dus in eigen regio bedienen!

Meer lezen
apr21

Op 28 maart 2023 werd het koninklijk besluit (KB) van 5 maart 2023 in het Belgische Staatsblad gepubliceerd dat wijzigingen aanbrengt in de drie boeken van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) en van toepassing is vanaf 1 juni 2023.

Meer lezen
apr11

Waterstof is een belangrijke pijler van de Europese Green deal en in juli 2020 heeft heeft de Europese Commissie een waterstofstrategie voor een klimaatneutraal Europa voorgesteld. Daar is alvast meer dan 25 miljard Euro voor uitgetrokken. De wens om onafhankelijk te worden van Russisch gas gaat de conversie van gas naar waterstof nog versnellen.

Meer lezen
apr03

Bij Milcobel werd de Digi-Tags oplossing toegepast op door Vinçotte geïnspecteerde hef- en hijstoestellen, waardoor het auditproces in hun vestiging in Langemark werd verbeterd.

Meer lezen
mrt29

VINÇOTTE is genomineerd voor de DataNews 2023 Awards for Excellence (categorie 9) als Enterprise Application Innovator of the Year! Dat maakt ons erg trots, maar we zouden nog trotser zijn als we als niet-ICT-bedrijf een ICT-award zouden kunnen winnen... en daarom hebben we UW steun nodig.

Meer lezen
mrt22

In maart deed ABB een beroep op Vinçotte Academy voor de presentatie van het eerste deel van hun 20 informatieavonden die in verschillende CEBEO-vestigingen in België werden georganiseerd over het onderwerp : "Het installeren van veilige laadstations voor elektrische voertuigen" - Boek 1 - Nieuw hoofdstuk 7.22.

Meer lezen
mrt20

Technologie verbetert onze manier van werken in hoog tempo. Met behulp van augmented reality, mixed reality en virtual reality zet Kiwa grote stappen voorwaarts in de kwaliteit, toegankelijkheid, het gemak en de efficiëntie van haar diensten - niet alleen bij audits en monitoring, maar ook bij onderwijs en opleiding.

Meer lezen
mrt09

Air Liquide produceert een breed gamma aan gassen voor verschillende industriële sectoren zoals de staalindustrie, de chemische industrie, de voedingsindustrie,...

Meer lezen
mrt03

Wil u ook shutdown tijden verminderen en daarbij kosten besparen zonder in te boeten op veiligheid ? Of wil u een efficiëntere communicatie met uw onderaannemers of onderhoudscollega’s over wat en waar er hersteld moet worden ? Wil u de duurzaamheid en levensduur van uw installaties optimaliseren ?

Meer lezen