07 september Actualiteit , Oplossingen

Met het EnergiePlan van Vinçotte weet u meteen hoe u het meeste energie en geld bespaart

Bent u een investering in energiezuinigheid aan het overwegen van uw bestaande woning? Heeft u ingrijpende verbouwingen gepland? Wil u eindelijk eens minder betalen aan energiekosten? Wil u uw woning milieuvriendelijker maken?

Dan is er nu één oplossing: het EnergiePlan van Vinçotte!

Van uw energieleverancier tot uw verwarmingsinstallateur, heel wat partijen geven u advies over wat u moet doen om uw woning energiezuiniger te maken of zelf energie op te wekken. Maar wat is nu objectief de beste investering en wat doet u het best eerst? Als u zoals zovele eigenaars door het bos de bomen niet meer ziet dan is Vinçotte's EnergiePlan de oplossing. Met het EnergiePlan tonen wij volledig objectief aan wat de beste oplossing op maat voor u is!

De meeste mensen pakken spontaan eerst de zichtbare aspecten zoals muren en ramen aan, maar deze verbeterpunten vergen vaak een grote investering waardoor de terugverdientijd lang wordt. Om een totaal zicht te krijgen op wat u best doet, combineerde Vinçotte alle expertises die nodig zijn om een objectief advies te formuleren.

Het resultaat is nu beschikbaar: het Vinçotte EnergiePlan waarmee u uw verbouwingswerken doordacht kunt aanpakken. Met het EnergiePlan krijgt u inzicht in uw persoonlijke situatie en vermijdt u onnodige kosten en een onlogische volgorde van de verbouwingswerken en investeringen.

Hoe werkt het?
#

1. U bestelt het EnergiePlan online.

2. De Vinçotte energiecoach komt op de afgesproken dag bij u langs, bekijkt uw woning, doet alle nodige metingen en stelt u gerichte vragen over uw persoonlijke situatie.

3. Alle gegevens van uw woning worden nadien op kantoor ingegeven in een door Vinçotte ontwikkelde tool. Samen met uw verbruiksprofiel en uw gezinssamenstelling en gebaseerd op wetenschappelijke berekeningen zoals warmtedoorgang- en warmteverliesberekeningen) genereert deze tool een energierenovatiestappenplan voor uw woning.

4. Dit plan wordt door onze experten in detail nagekeken en indien nodig nog aangevuld.

5. U ontvangt uw persoonlijk EnergiePlan via e-mail ongeveer een week na het bezoek. In het energierenovatiestappenplan vindt u ook:
* de bijhorende budgetten: wat gaat elk type aanpassing u kosten),
* de terugverdientijd: op hoeveel tijd verdient u elke mogelijke investering terug en
* de volgorde van de investeringen: wat pakt u best eerst aan.

In het EnergiePlan besteden we aandacht aan energieopwekking en efficiënt gebruik en ook aan woonkwaliteit en technische aspecten. U leert er ook in welke uw grootste energieverliesposten op dit moment zijn.

Na opmaak van het Vinçotte EnergiePlan kan u nutteloze uitgaven vermijden en kan u uw beschikbare budget op de meest efficiënte manier inzetten.

Voor wie en hoeveel kost het? #

Het EnergiePlan van Vinçotte is geen wettelijke verplichting maar een niet te missen advies voor iedereen die in Vlaanderen en Brussel een energie-investering of een verbouwing overweegt in een bestaande woning

Het EnergiePlan kost alles inclusief 650 euro als u een architectuurplan heeft en 875 euro indien u geen architectuurplan heeft. Deze prijzen zijn geldig voor woningen tot 350 m2 bewoonbare oppervlakte.

Met het EnergiePlan weet u perfect welke renovatie op energievlak u het meest en het snelst gaat opbrengen. Zwart op wit. Gegarandeerd door de experten van Vinçotte, marktleider in België.

Vinçotte EnergiePlan

Stop met twijfelen of zoeken naar de beste renovatie oplossing. U haalt gegarandeerd het optimale rendement op uw uitgevoerde werken en kan zeker zijn dat uw renovatiesprong uw “beste beslissing ooit” wordt. Waar wacht u nog op?

Bestel nu