Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
okt30

Van 17 oktober tot en met 5 november 2017 kan iedereen zijn mening geven over het energielandschap van de nabije toekomst via een grootschalige enquête.

Meer lezen
okt28

Alles onder controle. Vinçotte zorgt voor een veilige vlucht!
Afspraak Antwerp Expo tot en met 12 november

Meer lezen
okt25

Zet u straks het nieuwe jaar goed in? Als het van Vinçotte Academy afhangt wel! Op 1 januari 2018 opent het in Vilvoorde een heus nieuw Technical Training Center.

Meer lezen
sep25

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving. Interesse in een opleiding?

Meer lezen
sep20

Op 19 september werd door Agoria de 9de award van de preventieadviseur van het jaar uitgereikt. De winnaar van de award 2017 is Kirsten Vanleeuw, preventieadviseur Borealis te Kallo. Alvast een dikke proficiat aan Kirsten!

Ook bij Vinçotte dragen we veiligheid hoog in het vaandel. We helpen je graag verder met preventie-analyses in je bedrijf.

Meer lezen
jun21

In Middelkerke landde op 19 juni een uniek kunstwerk ... ‘De Straalvogel’ is een vliegtuig van negen meter lang dat volledig uit gerecycleerde materialen is gebouwd. De naam doet misschien een belletje rinkelen want de Straalvogel komt uit de koker van Jef Nys, de geestelijke vader van Jommeke. Vinçotte stond in voor de veiligheidscontrole en nodigt jou uit om het kunstwerk zelf te ontdekken!

Meer lezen
jun12

Traiteur Paulus is de eerste traiteur die voor de EMAS registratie ging en deze wist te behalen. EMAS is een tool die de bedrijven toelaat hun prestaties met betrekking tot het ECO-vriendelijk ondernemen te verbeteren en te communiceren. Naast de interne verbeteringen voor het bedrijf brengt de tool ook een commerciële meerwaarde met zich mee.

Meer lezen
nov10

Carrefour Belgium maakt deel uit van de Carrefour Group, één van de toonaangevende retailers ter wereld. Carrefour engageert zich elke dag om zorg te dragen voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers en voor de planeet. Hier staan duurzame lange termijn-relaties centraal en zo ook met Vinçotte.

Meer lezen