U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

AVICAR PLUS certificaat voor koetswerkbedrijven

Met het AVICAR PLUS certificaat kunt als als 'erkend hersteller' aan de slag in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Het certificaat garandeert de betrouwbaarheid en de kwaliteit van uw bedrijf naar klanten en partners toe.

Vinçotte helpt u om dit certificaat te bekomen. Wij adviseren en auditeren en zijn gemachtigd om na een positieve evaluatie ook te certificeren.

Meer over AVICAR PLUS certificaat:

De AVICAR PLUS audit is gebaseerd op een controlelijst die rekening houdt met de kwaliteitseisen die verzekeringsmaatschappijen stellen. Op die manier wordt de service van het koetswerkbedrijf afgestemd op die van de maatschappijen.

Tijdens de audit wordt enerzijds nagegaan of uw bedrijf op technisch en administratief niveau voldoet aan de gestelde criteria en anderzijds of u voldoende aandacht heeft voor veiligheid en milieu. Het onderzoek wordt uitgevoerd volgens een welomschreven procedure die u terugvindt in het algemeen reglement.

Een AVICAR PLUS certificaat vereist geen diepgaande kwaliteitsprogramma's, uitgebreide organisatorische structuur of ingewikkelde installaties. Hierdoor komen ook kleine kwaliteitsbedrijven in aanmerking voor de erkenning zonder dat ze hiervoor zware investeringen moeten doen. Grote infrastructuren die door een kwaliteitsvol systeem worden ondersteund, beantwoorden in principe zonder problemen aan de AVICAR PLUS criteria.

Na een positieve evaluatie, kennen wij het AVICAR PLUS certificaat toe dat één jaar geldig is. Drie maanden voor de vervaldag contacteren we u opnieuw met de vraag of u het certificaat wil vernieuwen.

Voordelen AVICAR PLUS certificaat

Wanneer u het AVICAR PLUS certificaat hebt behaald, mag u dit, net als het volledige auditverslag zelf, gedurende de volledige geldigheidsduur afficheren. Zo zet u zich in de markt als erkend hersteller die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt.

Normen en wetgeving

  • AVICAR PLUS controlelijst

Toepassing AVICAR PLUS certificaat:

  • autoschadebedrijven
  • koetswerkbedrijven

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons