U bevindt zich in de sector Energie & andere Procesindustrieën

ISO 14001 - Milieumanagementsystemen

Het ISO 14001-certificaat garandeert dat uw organisatie een milieumanagementsysteem heeft ingevoerd en dat u dus de milieuaspecten verbonden aan uw activiteiten op een gestructureerde manier beheert, door onder andere de milieuwetgeving te respecteren.

Heeft u vragen over de certificatiestatus van een bepaald bedrijf? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Voor de certificatie van een milieumanagementsysteem voeren onze experts een audit uit over de correcte invoering en efficiëntie van het systeem. We doen dit door onder meer de documentatie na te kijken en door interviews af te nemen in de betrokken afdelingen van uw bedrijf.

Ons certificaat is een wereldwijde erkenning van uw correct ingevoerd en actueel gehouden milieumanagementsysteem, en dit volgens de ISO 14001:2015-norm.

Wetgeving

Alle regionale, federale en Europese milieuwetgevingen die op het gecertificeerde bedrijf van toepassing zijn.


Normen en standaarden

ISO 14001:2015 – Milieumanagementsystemen - Eisen met richtlijnen voor gebruik

Vinçotte is voor de certificatie van milieumanagementsystemen naar ISO 14001 geaccrediteerd door BELAC (BE-V-0016 EMS)

Deze dienst is geschikt voor elk bedrijf, vennootschap, firma, onderneming, instantie of instelling, of een deel of combinatie daarvan, al dan niet erkend als rechtspersoon, publiek of privaat, die haar eigen functies en een eigen administratie heeft.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.