U bevindt zich in de sector Energie & andere Procesindustrieën

Brandvertragende verfsystemen

Nood aan advies over brandvertragende Rf-verfsystemen? Of wilt u liever dat een expert u bijstaat en uw project opvolgt van A tot Z? Verschillende interventies zijn mogelijk wanneer u samenwerkt met Vinçotte en u beslist volledig zelf.

Deze dienst omvat een reeks van mogelijke interventies, die gaan van deskundig advies bij de keuze van een systeem voor het behandelen van de ondergrond tot de eindkeuring na het aanbrengen van de verf. Ook nazicht van de testcertificaten en het berekenen van de laagdikte van de verf die moet aangebracht worden in functie van het te beschermen stalen profiel behoren tot onze expertise.

Bij correcte uitvoering van de werken, levert Vinçotte een attest af. Dit document bevestigt dat de werken conform de voorschriften en gevraagde Rf-waarde werden uitgevoerd.

Wetgeving

Het Koninklijk Besluit van 19 december 1997 tot wijziging van het Koninklijk Besluit van 7 juli 1994 met betrekking tot de basisnormen voor de preventie van brand en ontploffing voor nieuwe gebouwen (BS 30.12.1997) geeft in zijn bijlagen 1 tot 5 de minimale voorschriften bij het ontwerp, de constructie en de inrichting waaraan nieuwe gebouwen moeten voldoen.

De weerstand tegen brand (Rf) en de beoordeling van de brandweerstand van een bouwelement worden in bijlage 1 – deel 2 van het Koninklijk Besluit gedefinieerd.


Normen en standaarden

IVP - kwaliteitsrichtlijn

In alle sectoren komt men rechtstreeks of onrechtstreeks met brandvertragende verfsystemen in aanraking:

  • de industrie
  • de industriële schildersbedrijven
  • de bouwsector
  • de verffabrikanten
  • studie- en architectenbureaus
  • de instellingen van openbaar nut

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.