19 februari Actualiteit , Events

The next event: Be Inspired

Wat zijn de risico's van ontsteking en explosie in verband met elektrische installaties? Wat moet u weten over certificeringen op dit gebied? Welke toekomst is er voor voor big data en kunstmatige intelligentie in de havensectoren, maritieme operaties en aanverwante industrieën?

We’re entering a new era of innovation: Be Inspired #

Something big is going on ! Op 28 februari 2019 is Vinçotte aanwezig op een groot evenement dat samen met Kuleuven, de haven van Zeebrugge en de Vives Hogeschool wordt georganiseerd. Er komt een uitzonderlijk conferentieprogramma over Big Data en Artificial Intelligence in havens, mariene operaties en aanverwante industrieën. Onderwerpen zoals innovatie, prestaties en verbeterde kunstmatige intelligentie zullen worden gepresenteerd en daar kan Vinçotte uiteraard niet bij ontbreken. Van bij de start van een investeringsproject begeleiden we onze klanten immers zodat er geen onaangename verrassingen opduiken bij oplevering. Hierna koppelen we uw investeringen aan het internet zodat we de levensduur van bepaalde items kunnen voorspellen en componenten tijdig kunnen laten vervangen. Zo kunnen we bv. vermijden dat transformatoren uitvallen, laten we uw windmolens beter renderen en behaalt u een optimaal rendement.


Be Inspired Event

Vertrouw op de 1600 experten van Vinçotte en ontdek hoe het inschakelen van big data, IoT en asset management ook de efficiëntie en veiligheid van uw bedrijf of project kan verhogen.

Asset Management Scan