Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
mrt07

Dankzij onze innovatieve toepassingen, levert Vinçotte een hoogwaardige inspectie en analyse van uw stockage tanks. Een kort overzicht!

Meer lezen
mrt01

Vinçotte is verheugd aan te kondigen dat Ilse Vanderlocht vanaf 1 maart 2024 de functie van Managing Director zal bekleden voor België en Luxemburg. Deze benoeming volgt op de beslissing van Bernard De Cannière om terug te treden na enkele succesvolle jaren als leider van het bedrijf.

Meer lezen
feb26

De controle van rookmelders kan soms een uitdaging zijn. In hoge ruimtes, zoals productiehallen, is het voor inspecteurs moeilijk om de rookmelders te bereiken. Dit kan leiden tot vertragingen, productieonderbrekingen en veiligheidsrisico's.

Meer lezen
feb14

Vorige week kwamen onze Digi-Tags experts samen met het Innoptus Solar Car team om te kijken hoe we voor hen een verschil kunnen maken bij het organiseren van hun project.

Meer lezen
feb05

Ben je een student of professional in het domein elektromechanica? Ben je gebeten door techniek en klaar om je skills te testen? Schrijf je dan nu in voor de Vinçotte Electromechanical Challenge!

Meer lezen
jan23

De nieuwe batterijverordening 2023/1542 van de Europese Unie, die in februari 2024 van kracht wordt, betekent een belangrijke verschuiving voor batterijfabrikanten, batterijimporteurs en hun toeleveringsketens.

Meer lezen
jan19

Vinçotte levert het Innoptus Solar Team expertise in veiligheid in de aanloop naar de Sosal Solar Challenge.

Meer lezen
jan11

Op 03/04/2023 werd het nieuwe Koninklijk besluit 'Industriële Radiografie’ gepubliceerd.

Meer lezen
dec06

Volgende week praat Alexandra Andries, Lead Contract Engineer bij Vinçotte, over certificatiesystemen voor CE-markering tijdend het Agoria seminarie in Brussel. De presentatie zal ingaan op de verschillende certificatiesystemen die beschikbaar zijn en hoe deze te selecteren voor uw product.

Meer lezen
dec04

In een belangrijke zet om transparantie en wetenschappelijke nauwkeurigheid in klimaatactie te bevorderen, heeft CO2logic, een onderdeel van South Pole, onlangs zijn CO2 Neutral label ge-upgrade.

Meer lezen