Vinçotte news blog

Follow us on our blog and keep up to date!
Nov 20

De Federale Overheid bracht ons op de hoogte van de aanpassing van de wet van 2 oktober 2017 in verband met de ‘regeling van de private en bijzondere veiligheid’.

Read more
Nov 14

Robuuste milieuclaims opzetten die voldoen aan de bepalingen van de ISO 14020-normen? Dat is wat Vinçotte gedaan heeft voor het Green Origin-programma van Air Liquide.

Lees meer
Nov 13

En maak kans op een opleidingscheque Vinçotte Academy ter waarde van 350 euro!


Bezoek ons op 6 of 7 december op Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo en maak kans op een opleidingscheque ter waarde van 350 euro voor een opleiding in veiligheid bij Vinçotte Academy!

Registreer u alvast gratis voor hét B2B netwerkevent van België!

Kom naar onze stand (424) en ontdek bij een hapje en drankje onze oplossingen voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Tijdens uw bezoek maakt u bovendien kans op een opleidingscheque ter waarde van 350 euro. Benieuwd? Check alvast de opleidingen van Vinçotte Academy voor prima getrainde medewerkers in veiligheid en efficiëntie.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand in Kortrijk! Schrijf u op voorhand in voor een gratis toegangsticket.

Read more
Nov 07

150 jaar geleden Marie Curie geboren werd, de moeder van de radioactiviteit? Vandaag worden haar ontdekkingen nog steeds gebruikt, onder meer voor de behandeling van kanker door bestraling. Vinçotte Controlatom zorgt dan weer voor de veiligheid van deze bestralingstoestellen.

Ontdek wat we nog meer doen rond stralingsbescherming
Oct 21

Misschien licht Manager Katrien deze keer wel een tipje van de sluier op?

Ontdek het in deze video
Oct 18

Snel en efficiënt vinden wat je zoekt. Meteen bij de juiste persoon terecht kunnen met je vragen. Onmiddellijk correcte informatie ontvangen. Als eerste op de hoogte zijn van de actualiteit in uw business. Wellicht zijn deze 4 zaken ook voor u belangrijk. Ontdek daarom vandaag nog onze nieuw website. Met uw gepersonaliseerde account ...

Read more