Kom en ontdek de Virtuality VR Learning oplossing in de Vinçotte demozone. Hall 1 - 1143

Technologie verbetert onze manier van werken in hoog tempo. Met behulp van augmented reality, mixed reality en virtual reality zet Kiwa grote stappen voorwaarts in de kwaliteit, toegankelijkheid, het gemak en de efficiëntie van haar diensten - niet alleen bij audits en monitoring, maar ook bij onderwijs en opleiding.

Daarom zijn we erg blij om de virtuele trainingscentra, ontwikkeld door onze Kiwa-collega's, voor te stellen op de Maintenance Expo in Antwerpen. De opkomst van augmented reality (AR), virtual reality (VR) en mixed reality (MR) brengt nieuwe en unieke mogelijkheden. Kom en ontdek ze op 22 of 23 maart in onze demozone Hall 1 - 1143 vlakbij onze stand Hall 1 - 1132. Voor gratis tickets, klik hier.

Bij VR is alles digitaal: de omgeving, het oefenobject, het lesmateriaal. Dit maakt VR bijzonder geschikt voor het oefenen van gedrag en de effecten daarvan. Denk bijvoorbeeld aan gesprekstechnieken of aan bepaalde technische handelingen.

Een voorbeeld uit de installatiesector: technici die gewend zijn te werken met aardgasinstallaties maar moeten leren werken met waterstofinstallaties, kunnen via VR gemakkelijk leren welke handelingen en welke veiligheidsaspecten tussen beide verschillen. Werken met waterstof (H2) vereist specifieke handelingen en veiligheidscontroles die je gemakkelijk in virtuele simulaties kunt leren.

VR is bijzonder geschikt om veilig een mindset te trainen en de effecten van bepaalde handelingen - van klein tot groot - te ervaren. Lees er hier meer over bij Kiwa VR Learning

VR Learning

Kom het ontdekken op Maintenance Expo of vraag hier meer info aan

Meer info