Maintenance Expo 2023

Wil u ook shutdown tijden verminderen en daarbij kosten besparen zonder in te boeten op veiligheid ? Of wil u een efficiëntere communicatie met uw onderaannemers of onderhoudscollega’s over wat en waar er hersteld moet worden ? Wil u de duurzaamheid en levensduur van uw installaties optimaliseren ?

De technologie om dat te bereiken zoals drones, robots, RVI,… is beschikbaar en goedgekeurd door Vinçotte, marktleider in industriële inspecties in petrochemie, pharma, chemie en andere procesindustriën... Voor elke situatie hebben we de perfecte oplossing in huis.

Kom deze innovatieve inspectie oplossingen en software tools zoals ViA die we samen met onze industriële klanten ontwerpen, zelf ontdekken op de Maintenance Expo in Antwerp Expo, Hall 1 stand 1132.

Op onze demozone stand 1143 tonen we enkele primeurs zoals de Ropesys Magnetic Rope Testing en de VR Learning oplossingen van onze Kiwa collega's

We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing voor uitdagingen die u als maintenance, technisch of plant manager kan hebben bij industrieel onderhoud, shutdown, asset management en productiebetrouwbaarheid.

Maintenance Expo 2023

Antwerp Expo, 22-23/3/2023
Booth 1132 Hall 1

Gratis ticket >

Graag tot dan!