25 september Actualiteit , Opleidingen

Ontdek ons vernieuwde aanbod opleidingen 2018

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving. Interesse in een opleiding?

Allicht blikt ook u na de zomer stilaan vooruit naar het komende jaar. Net als wij, bij Vinçotte. Zo ontwikkelen we tal van nieuwe opleidingen in de domeinen van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Wat Vinçotte Academy u biedt:

  • innovatieve en praktijkgerichte opleidingen;
  • gedigitaliseerde trainingen: werken met tablet en pc, elektronische afname van examens(*);
  • begeleiding op technisch vlak;
  • ondersteuning bij een betere verankering van de veiligheidscultuur in uw bedrijf.

* vanaf januari 2018 worden de examens volgend op VCA-opleidingen afgenomen volgens het Computer Based Testing (CBT) principe. Elke deelnemer kent meteen na afloop van het examen zijn resultaat.

In onze voortdurende zoektocht naar betere resultaten, hebben we ons aanbod vernieuwd. Zo introduceren we alvast een nieuwe, praktische opleiding elektriciteit, waarbij we in een hoogspanningscabine op realistische wijze probleemsituaties simuleren.

>> Download hier onze opleidingskalender en brochure 2018

Een veilige werkplek creëren vereist een integrale aanpak. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een gepaste opleiding op maat. Met de praktijktrainingen van Vinçotte Academy hebben uw medewerkers en u alles onder controle. Samen zijn we op weg naar een steeds veiligere en meer efficiënte werkplek en samenleving.

Interesse in een opleiding? Contacteer ons via academy@vincotte.be of op het nummer 02 674 58 57