Denys als eerste ISO 45001 gecertificeerd door Vinçotte!

Denys toont door de snelle implementatie van deze nieuwe norm dat de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers hoog in het vaandel gedragen wordt. Vinçotte deed een audit, zag dat het goed was en schreef het certificaat uit.

Denys nv, aannemersbedrijf voor bouwprojecten & infrastructuurwerken is als eerste bedrijf ISO 45001:2018 gecertificeerd. De ISO-norm 45001 biedt richtlijnen aan bedrijven omtrent arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid. Voordien had het bedrijf reeds een OHSAS 18001-certificaat in combinatie met de ISO 9001 en 14001. Vinçotte voerde een certificatieaudit uit en besloot o.b.v. een verslag het certificaat uit te reiken.

De internationale groep Denys biedt zo de garantie aan zijn klanten dat hun werken uitgevoerd worden op een veilige manier, dat risico’s worden beheerd en het veiligheids- en gezondheidsmanagement nauwkeurig opgevolgd wordt aan de hand van concrete doelstellingen. Dit zijn objectieven die we bij Vinçotte alleen maar kunnen aanmoedigen en we zijn dus ook blij een certificaat te kunnen uitschrijven aan dergelijk vooruitstrevend bedrijf!

In maart 2018 verscheen de ISO 45001 als vervanging van de OHSAS 18001. Eind juli 2018 was Denys nv het eerste bedrijf dat door Vinçotte werd gecertificeerd.

“De duurzame samenwerking met Vinçotte garandeert niet alleen een optimale veiligheid voor onze klanten, maar zorgt ook intern voor een continue verbetering van onze werking en doelstellingen." – Denys nv

Meer weten over ISO 45001?