Vinçotte doet de Avicar certificatie voor koetswerkbedrijven binnenkort ook online. Dat bespaart carrosseriebedrijven heel wat tijd.

In het kader van de digitalisering van onze diensten hebben we een succesvolle test uitgevoerd om de Avicar certificatie (deels) vanop afstand te doen.

Alle documentatiechecks kunnen digitaal worden aangeleverd door de klant. De audit ter plaatse neemt vervolgens minder tijd in beslag wat voor de carrosseriehersteller een grote tijdswinst betekent. De nieuwe aanpak zorgt er bovendien voor dat de focus meer op de operationele werking ligt.

Avicar is de onafhankelijke certificatie van carrosseriebedrijven door Vinçotte. Het certificaat is meer dan een gewoon label. Het is echt een tool om uw bedrijf te verbeteren. U kunt het certificaat beschouwen als een coaching op vlak van kwaliteit, organisatie, milieu, duurzaamheid, wettelijke vereisten, energieconsumptie en werkplaatsorganisatie. Uiteraard is het certificaat ook erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen in België.

Een Avicar certificering is zowel haalbaar voor grote als voor kleine bedrijven en vraagt geen zware investeringen. Het behalen van een Avicar certificering betekent dat je bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel draagt en vooruit wil. De geconstateerde verbeterpunten worden namelijk altijd begeleid door een actieplan waarmee je zelf aan de slag kan.

Een audit van Vinçotte zet uw bedrijf in de schijnwerpers en garandeert een steeds betere en efficiëntere werking van uw onderneming. Dankzij de vernieuwde digitale aanpak verhoogt uw klantentevredenheid, tijdsefficiëntie en garanderen we een vlotte continuïteit van uw activiteiten.

En de audit is bovendien merkelijk goedkoper dan andere labels of certificaten.

Avicar

Meer weten over het Avicar label?

Contacteer ons nu >