Controle van arbeidsmiddelen

Ieder asset in uw productielijn moet zowel voor de eerste ingebruikname als periodiek gekeurd worden door een daartoe bevoegde instantie. Om de slijtage en de werking van uw productiemiddelen te controleren, kunt u zowel preventief als voor de keuring zelf een beroep doen op Vinçotte. Wij keuren, certificeren en helpen u indien nodig bij het zoeken naar een mogelijke oplossing.

Meer over controle van arbeidsmiddelen:

Met 130 diensten en 140 jaar ervaring in de controle van industriële installaties en machines heeft Vinçotte de knowhow in huis om uw mensen bij te staan bij periodieke keuringen of bij de keuring voor indienststelling.

Wij voeren als bevoegde instantie de keuring uit en geven u onafhankelijk en deskundig advies. Verder kan Vinçotte ook zorgen voor de risicoanalyse van uw arbeidsmiddelen die wordt opgelegd door de codex over het welzijn op het werk.

Voordelen controle van arbeidsmiddelen

De onafhankelijkheid en de ervaring van Vinçotte als keuringsorgaan garanderen een snelle en efficiënte controle. Zo verliest u zo weinig mogelijk tijd en u verzekert uzelf en uw personeel van veilige arbeidsomstandigheden.

Normen en wetgeving

De codex over het welzijn op het werk is van toepassing op deze dienst.


Toepassing controle van arbeidsmiddelen

Deze dienst is bedoeld voor industriële bedrijven en KMO’s die arbeidsmiddelen bezitten die eenmalig of periodiek moeten gekeurd worden.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.