U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Kalibratie

Het departement Kalibratie is sinds een twintigtal jaar gespecialiseerd in kalibratie, voornamelijk interne kalibratie. Wij verkopen geen materiaal en blijven zo volledig objectief.

Ons laboratorium biedt u zijn kalibratiediensten aan (op elektrisch, pneumatisch, thermisch, … gebied). Een professionele, kwalitatief hoogstaande dienstverlening op maat.

U kunt uw toestellen opsturen of ze komen afgeven op het Vinçotte-kantoor in Les Isnes. Een andere oplossing: een transportdienst (brengen-terughalen) is ook mogelijk.

Een snelle EN doeltreffende oplossing: de instrumenten worden geregistreerd, getest en gekalibreerd en worden u daarna binnen de week teruggestuurd. Uw toestellen zijn dus zo kort mogelijk buiten dienst.

Als klant van Vinçotte staat u rechtstreeks in contact met onze metrologen. Geen tussenpersoon, maar een competente gesprekspartner die begaan is met de kwaliteit.

  • De instrumenten worden getest en gekalibreerd in onze laboratoria.
  • Het certificaat geeft het resultaat van de metingen weer.
  • Elk instrument krijgt een kalibratie-etiket.
  • Onze standaarden stemmen overeen met de nationale en internationale standaarden.
  • Het laboratorium gebruikt zijn eigen kalibratieprocedures of -methoden.

Deze dienst is bedoeld voor de industrie, de ijzer- en staalsector, de beheerders van energienetten, elk bedrijf dat de meetkwaliteit van zijn uitrustingen moet kennen.

De doelstelling is de nauwkeurigheid van uw uitrustingen te meten. Voor kwalitatief hoogstaande metingen.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.