U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Readiness review

Voordat een installatie in dienst wordt genomen, wilt u er zeker van zijn dat ze conform de wetgeving is. Tegelijk streeft u naar een maximaal 'asset integrity level': veiligheid, betrouwbaarheid, een hoog rendement en lage onderhoudskosten zijn voor u van essentieel belang. Bovendien wilt u dure opstartvertragingen te allen tijde vermijden en wilt u geen problemen rond uw 'license to operate'.

Laat daarom een readiness review uitvoeren door Vinçotte. Wij begeleiden u tijdens de indienststelling van uw asset, zowel op vlak van veiligheid, van conformiteit als van vergunningen.

Meer over readiness review:

Wilt u Vinçotte engageren voor een readiness review? Doe dit dan best al aan het begin van de 'asset life cycle'. Onze experten begeleiden u tijdens de conceptuele fase, ze bekijken samen met u het ontwerp en werken mee de detailengineering uit.

Wij helpen u een inventaris op te stellen met alle wettelijke vereisten waaraan uw installatie moet voldoen. Vervolgens kan u uw concept, uw design en de engineering hieraan aftoetsen en bijstellen waar nodig. Tijdens de constructie en voor de indienststelling verifiëren we of aan deze eisen blijvend is voldaan. Daarnaast onderzoeken we de procedures voor het gebruik van de installatie, gaan we na of het personeel voldoende is voorbereid en of de juiste managementsystemen zijn voorzien.

Alleen zo kan de installatie veilig in dienst worden gesteld en zal ze maximaal renderen.

Voordelen readiness review

  • Wettelijke conformiteit
  • Opstartvertragingen worden vermeden.
  • Hoge betrouwbaarheid

Toepassing readiness review

  • Een readiness review is vooral van toepassing op fysieke assets in de maakindustrie, olie- en gasindustrie en bij productie-installaties.
  • Een readiness review is aangewezen wanneer u plannen maakt om te investeren in een nieuwe installatie.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons