Controle op schimmels of houtworm

De kwaliteit van hout, maar ook van andere materialen, kan aangetast worden door schimmels of houtworm. Deze problemen treden meestal op als gevolg van waterinfiltratie of langdurige blootstelling aan condensatie.

Vinçotte screent uw materialen onder meer aan de hand van staalnames die worden onderzocht in ons laboratorium. Na afloop van ons onderzoek stellen wij oplossingen voor om de schimmels of de houtworm te verwijderen en te vermijden dat het probleem zich in de toekomst opnieuw stelt.

Meer over controle op schimmels of houtworm:

De experten van Vinçotte voeren allereerst een visueel onderzoek uit om na te gaan of er al dan niet schimmels of houtworm aanwezig zijn. Indien nodig wordt er een staal genomen zodat we met behulp van een analyse in een onafhankelijk laboratorium de parasieten correct kunnen identificeren en de juiste behandeling kunnen voorstellen.

Voordelen controle op schimmels of houtworm

U ontvangt een gedetailleerd en geïllustreerd rapport dat de resultaten van het volledige onderzoek behept en bovendien ook oplossingen aanreikt om de parasieten definitief te bestrijden.

Toepassing controle op houtworm of schimmels

  • particulieren
  • ondernemingen
  • overheid
  • ...

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.