U bevindt zich in de sector Gebouwen & Bouwsector

Controle van het ontwerp en de uitvoering van stellingen, leuningen, noodtrappen, etc.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw metalen constructies of bij het opstellen van plannen en berekeningsnota’s? Of wilt u graag uw metalen structuren laten controleren? Dan is Vinçotte uw aangewezen partner! Onze experten controleren de stabiliteit van uw staalconstructies en stellen samen met u de plannen op voor nieuwe projecten en begeleiden de uitvoering ervan.

Vinçotte kan, als onafhankelijke partner, voor de volledige stabiliteitscontrole van uw staalconstructie zorgen. Hieronder zetten we onze diensten voor u op een rijtje.

Ontwerpcontrole

De Vinçotte-experten controleren het ontwerp van uw metalen constructies, zoals stellingen, leuningen, noodtrappen en tribunes volgens de huidige normen en richtlijnen.

Controle van de berekeningsnota's & toezicht op de uitvoering

Daarnaast controleren ze de berekeningsnota's, het ontwerp, de lastenboeken en de technische specificaties van de constructies. Bovendien houden de experten ook toezicht op de goede uitvoering van het project in situ of op de werkplaats zelf.

Controle van funderingen en bekabelingssystemen

Ten slotte gaat Vinçotte ook na of het ontwerp en de uitvoering van uw funderingen, ankers, kabels en verbindingen voldoet aan de huidige normen.

Tips & advies

Vinçotte adviseert u niet alleen graag bij het opstellen van berekeningsnotas en -plannen, maar ook over de wetgeving en normen die nageleefd moeten worden voor specifieke elementen zoals windbelastingen, bewegende en tijdelijke werkplaatsen en de specificaties experts kunnen u ook adviseren bij het opstellen van berekeningsnota's en -plannen, maar ook over de wetgeving en normen die moeten worden nageleefd voor elementen zoals windbelastingen, bewegende lasten, tijdelijke lasten en specificaties met betrekking tot de uitvoering van het project.

U ontvangt een gedetailleerd rapport met de conclusies van de alle controles en de resultaten van de vergelijking met de voorwaarden van het lastenboek of contract.

De eisen die aan leuningen en balkons gesteld worden, zijn afhankelijk van de situatie waarin ze gebruikt worden. Bijgevolg zijn de belastingen waarmee rekening gehouden moet worden bij leuningen, balkons, tribunes of stellingen verschillend.

Deze dienst is interessant voor professionals of particulieren die de stabiliteit en conformiteit van hun metalen constructies willen controleren, zowel op het vlak van ontwerp als uitvoering.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.