U bevindt zich in de sector Gebouwen & Bouwsector

Technische analyse van offertes van liftinstallateurs

Als beheerder of eigenaar van een gebouw bent u verantwoordelijk voor het veiligheidsniveau van uw liften en bent u verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren door Vinçotte ten laatste 15 jaar na de eerste inbedrijfstelling van de lift en nadien met tussenperiodes van maximaal 15 jaar. Uit zo'n risicoanalyse komen vaak verbeterpunten naar voor die door een liftinstallateur moeten worden uitgevoerd.

U kunt een beroep doen op Vinçotte om u te helpen bij uw keuze voor de juiste liftinstallateur. Wij onderwerpen de verschillende offertes die u ontving aan een technische analyse waarna we u een objectieve verduidelijking geven van de technische prijsbestekken.

Meer over technische analyse van offertes van liftinstallateurs:

15 jaar na de eerste ingebruikstelling en vervolgens met tussenperiodes van 15 jaar is de beheerder van een lift er wettelijk toe verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren door een EDTC, zoals Vinçotte, om non-conformiteiten vast te stellen. Op basis van deze risicoanalyse moet de beheerder prijsoffertes aanvragen aan verschillende liftinstallateurs.

Vinçotte controleert in alle objectiviteit de technische volledigheid van deze offertes en gaat na in welke mate de aangeboden werken de risico's verhelpen die tijdens de risicoanalyse werden geïdentificeerd. Door u hierin te laten bijstaan door Vinçotte, bent u er zeker van dat u voor de meest accurate offerte kiest.

Voordelen technische analyse van offertes van liftinstallateurs

Wij maken voor u een overzichtelijke tabel waarin we de offertes van verschillende liftinstallateurs op basis van volledigheid, noodzakelijkheden en overbodigheden op objectieve wijze vergelijken.

Normen en wetgeving

KB van 9 maart 2003 en volgende

Toepassing technische analyse van offertes van liftinstallateurs

  • eigenaars
  • beheerders en facility managers
  • syndici
  • ...

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons