U bevindt zich in de sector Energy & Process Industries

Milieustudies

Vinçotte ondersteunt bedrijven bij het opstellen van een milieuvergunningsaanvraag en bij het voorbereiden en uitwerken van studies die aan het verkrijgen van een milieuvergunning voorafgaan. Denk hierbij onder meer aan een milieueffectenrapport (MER), een omgevingsveiligheidsrapport (OVR) of aan een aanvullende milieu- en veiligheidsstudie. Ook voor beleidsvoorbereidende studies op milieutechnisch vlak kunt u bij ons terecht.

Meer over milieustudies:

Vinçotte biedt u een brede waaier aan diensten op maat van uw bedrijf aan. Hierbij kunnen we rekenen op het werk van erkende deskundigen binnen verschillende disciplines die elk vanuit hun eigen invalshoek uw milieuvraagstukken zullen benaderen.

Onze experten onderzoeken de milieueffecten voor zowel industriële projecten als voor infrastructuurwerken. Dit doen ze snel, onafhankelijk en met de best beschikbare technieken.

Voordelen milieustudies

Met onze specifieke aanpak zorgen we ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht zodat uw milieuvergunningsaanvraag meteen kan worden ingediend.

Normen en wetgeving

  • diverse Europese reglementeringen
  • de gewestelijke wetgeving betreffende de milieuvergunning zoals Vlarem I en II en het MER/VR-decreet en bijhorende uitvoeringsbesluiten

Toepassing milieustudies

  • KMO's
  • industrie
  • overheid

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons