U bevindt zich in de sector Energy & Process Industries

Brandvertragende verfsystemen

Om de brandveiligheid van uw gebouw te kunnen garanderen, kiest u best voor brandwerende oplossingen. Brandwerende verf zwelt en vormt zo een isolerende laag wanneer ze wordt blootgesteld aan sterk verhoogde temperaturen, bijvoorbeeld in geval van brand. Door brandvertragende verfsystemen te gebruiken, verhindert u dat de stabiliteit van uw gebouw wordt aangetast gedurende de periode dat de verf bescherming biedt.

Vinçotte berekent aan de hand van de Europese REI-classificatie (vroeger Rf) de laagdikte van de verf die moet worden aangebracht voor een optimale bescherming. Vervolgens keuren we de werken en leveren we een attest af wanneer ze adequaat zijn uitgevoerd.


Meer over brandvertragende verfsystemen:

Wilt u gebruik maken van brandvertragende of brandwerende verfsystemen? Dan kunt u hiervoor een beroep doen op Vinçotte. Wij staan u bij om de laagdikte te berekenen, adviseren u over de behandeling van de ondergrond, voeren een eindkeuring uit en leveren een attest af.

Voordelen brandvertragende verfsytemen

Bij correcte uitvoering van de werken, levert Vinçotte een attest af. Dit document bevestigt dat de werken conform de voorschriften en gevraagde REI-waarden werden uitgevoerd.

Normen en wetgeving

  • KB van 19 december 1997 tot wijziging van het Koninklijk besluit van 7 juli 1994 met betrekking tot de basisnormen voor de preventie van brand en ontploffing voor nieuwe gebouwen (BS 30.12.1997) geeft in zijn bijlagen 1 tot 5 de minimale voorschriften bij het ontwerp, de constructie en de inrichting waaraan nieuwe gebouwen moeten voldoen.
  • IVP - kwaliteitsrichtlijn

Toepassing brandvertragende verfsystemen

  • industrie
  • industriële schildersbedrijven
  • bouwsector
  • verffabrikanten
  • studie- en architectenbureaus
  • instellingen van openbaar nut

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons