08 oktober Actualiteit , Oplossingen

Vinçotte helpt uw bedrijf duurzamer te worden

Duurzaamheid staat voor veel bedrijven steeds hoger op de agenda. De druk vanuit de maatschappij en het beleid om te verduurzamen wordt opgevoerd en werknemers kiezen steeds meer voor werkgevers die kiezen voor duurzaamheid. Toekomstgerichte bedrijven gaan daarom vaak verder dan het puur wettelijke opgelegde en streven ernaar om intern bepaalde ecodoelstellingen en labels te halen. Vinçotte helpt daarbij.

Voor Vinçotte is duurzaamheid niets nieuws. We leveren al decennia lang een actieve bijdrage aan een meer duurzame, veiligere en meer efficiënte maatschappij. Ons hoger doel is om bedrijven te helpen op aantoonbare en betrouwbare manieren hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Want om echt het verschil te maken, moeten de juiste keuzes worden gemaakt om deze dan juist te implementeren. Ons aanbod is opgedeeld in 5 groepen:

  • De duurzaamheid van uw bedrijf
  • De duurzaamheid van uw productie
  • De duurzaamheid van uw transport en mobiliteit
  • Een duurzaam energiebeleid in uw bedrijf
  • Duurzaam bouwen

Duurzaamheidsaanbod

Het hele duurzaamheidsaanbod van Vinçotte zit verweven in bijna al onze diensten.

Ontdek ze hier >

We hebben een team van sectorexperten die uw specifieke duurzaamheidsuitdagingen perfect begrijpen en u kunnen u helpen om duurzamer te produceren, te bouwen, te transporteren, etc.