06 oktober Actualiteit , Opleidingen

Nieuwe technische trainingen bij Vinçotte Academy

Al onze klassikale opleidingen en studiedagen gaan terug en volledig Corona-proof door in open opleiding en bij u in een in-company opleiding. De digitale online opleidingen gaan op algemene vraag verder en worden uitgebreid! Vijf nieuwe opleidingen staan gepland: 1. op basis van de nieuwe nota T015-2 versie 6 - inbraakalarmen, 2. e-mobility laden van elektrische voertuigen, 3. SafeZone "Veilig en gezond aan het werk tijdens en na de coronacrisis, 4. ISO 19650 Module 1: Fundamentals 1 & 2 de norm voor BIM projecten en 5. Brandbeveiliging toepassing norm NBN S 21-100 voor brand detectie- en meldsystemen.

Opleiding: inbraakalarm - nota T015-2 v6 #

Wat zijn de veranderingen die belangrijk zijn voor uw Incert certificatie? Vinçotte Academy zet alles op een rijtje in een technisch dagopleiding waarin u o.a. leert over:

  • De nieuwe eisen per risico niveau
  • De nieuwe bepalingen van de installatie van sirenes
  • De nieuwe eisen van de alarmtransmissie

Meer info

Seminarie: Laden van elektrische voertuigen #

Tijdens deze e-Mobility studiedag leren zowel studiebureaus, installateurs als fleet/facility managers ea verantwoordelijken voor laadpalen wat de reglementering zegt en hoe elektrische voertuigen (brand)veilig kunnen worden geladen bij bedrijven.

Een ware gids voor de professionals van deze sector.

Meer info

E-learning: SafeZone "Veilig en gezond aan het werk tijdens (en na) de coronacrisis #

Tijdens deze opleiding komen aspecten aan bod die nodig zijn om een zo laag mogelijk risico te verkrijgen in relatie met de bezettingsgraad op de werkvloer.

  • organisatorische maatregelen obv de wetgeving
  • praktische aanbevelingen ivm ventilatie in gebouwen met aandacht voor aerosolen en CO2
  • metingen om binnenluchtkwaliteit te controleren

Meer info

E-learning beheer van BIM projecten: ISO 19650 - Fundamentals #

Met deze E-learning ISO 19650 Module 1: Fundamentals ISO19650-1 & ISO19650-2 leert u alles over de norm voor BIM projecten. Een high-end opleiding voor BIM managers of project managers met goede notie van BIM.

Meer info

Brandbeveiliging: toepassing van de norm NBN S 21-100 voor branddetectie- en brandmeldsystemen #

Een nieuwe versie van de Belgische norm NBN S 21-100-1 is in voege gegaan op 13.08.2021. Deze norm beschrijft de regels voor de risicoanalyse en de evaluatie van de behoeftes, de gedetailleerde studie, de plaatsing, de indienststelling, de controle, het gebruik, het nazicht en het onderhoud, eveneens voor de eventuele wijzigingen en uitbreidingen, van branddetectie- en brandmeldsystemen binnen en rond bouwwerken. In deze opleiding wordt dieper ingegaan op deze norm, oa. de verschillen met de vorige versie, en hoe deze praktisch wordt toegepast.

Meer info

Overzicht klassikale opleidingen #

Wil u graag een handig overzicht van onze klassikale open opleidingen dan klikt u hier.

Er zijn meer dan 180 sessies beschikbaar!

Online opleidingen: masterclass en e-learning #

Een overzicht van de 20 beschikbare online opleidingen, krijgt u hier.

We maken zowel e-learnings als masterclasses.

In-company #

Al onze opleidingen zijn ook beschikbaar als in-company opleiding. Voor een offerte op maat, vult u eenvoudig dit formulier in en we volgen het meteen verder op.

Academy stelt zich voor #

Onze collega Lieze geeft hieronder nog graag mee waarom u voor een opleiding bij Vinçotte moeten kiezen!