Vinçotte Academy: uw partner voor interne opleidingen. Duracell getuigt.

Wilt u de veiligheid en arbeidsomstandigheden van uw werknemers verbeteren? Geef ze een opleiding binnen uw bedrijf door Vinçotte Academy, uw trainingspartner voor in-house opleidingen! Ontdek hieronder hoe wij Duracell helpen om de nieuwste veiligheidsnormen in hun branche te implementeren en een veilige werkomgeving voor hun werknemers te garanderen.

Duracell testimonial #

In-company training op maat van de klant #

Omdat elke werkomgeving uniek is, verzorgt Vinçotte Academy opleidingen op maat binnen uw eigen bedrijf. Op deze manier kunnen uw medewerkers leren met hun eigen apparatuur en op de eigen werkvloer vertrouwd raken met de onderwezen veiligheidsnormen. Dit stelt onze trainers ook in staat om eventuele veiligheidsafwijkingen op te sporen en u hierover te adviseren.

Met Vinçotte Academy profiteert u van een integrale coaching aanpak!

Mobiel & flexibel examencentrum #

Vinçotte Academy is een erkend examencentrum voor VCA- en VCA-risicotaken en is bevoegd om de bijbehorende juridische examens te verzorgen. Voor bedrijfsinterne opleidingen bij klanten hebben we meerdere mobiele examencentra waarbij alle nodige apparatuur voor de tests ter beschikking wordt gesteld.

BEDRIJFSINTERNE OPLEIDING

Neemt u de veiligheid van uw medewerkers ernstig? Wil u gebruik maken van coaches & trainers die voorop lopen op het gebied van veiligheidsnormen?

Meer informatie >>>