14 maart Actualiteit , Events

Vinçotte op FM-dag in Leuven: Congres & vakbeurs

Wilt u een aangenamere werkomgeving creëren in uw kantoren? Het geluids- en thermisch comfort van uw gebouwen verbeteren? Op donderdag 28 maart 2019 zal Vinçotte aanwezig zijn op de FM-dag in Leuven en een presentatie geven over akoestiek, energieprestatie en duurzaamheid van gebouwen.

Een efficiënte werkomgeving begint bij goede akoestische en thermische isolatie! #

Geluidsoverlast en thermisch ongemak zijn twee factoren die een negatieve invloed hebben op het welzijn van de werknemers op de werkplek. Onze geluids- en energiedeskundigen zullen tijdens hun presentatie uitleggen hoe een goede akoestiek en thermische isolatie van het gebouw kunnen bijdragen tot een veilige, aangename en vooral efficiënte werkomgeving. Daarnaast wordt waardevolle informatie en advies over energiebesparende regelgeving, energie-audits en normen gepresenteerd.

Vinçotte op de IFMA vakbeurs #

Parallel aan het congres zal Vinçotte als exposant aanwezig zijn op de vakbeurs voor Facility Managers en andere facilitaire professionals. De kans om onze services te ontdekken en onze experts te ontmoeten! Inschrijving voor congres & vakbeurs : Klik hier.

Wil u een efficiënte werkomgeving?

Neem dan nu kontakt op met onze specialisten akoestische en thermische isolatie!

Bouwakoestiek >>

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven