31 mei Opleidingen

Vinçotte Academy - Traint haar klanten in heel België!

Al sinds jaar en dag begeleidt ons opleidings- en examencentrum Vinçotte Academy klanten naar een duurzame veiligheidscultuur. Sinds april bieden we opleidingen ook regionaal aan en kunnen we jou dus in eigen regio bedienen!

De opleidingen gaan door op verschillende locaties in heel België . Ter herinnering, u kunt op ons rekenen voor :

VCA/VCU

De VCA-opleiding maakt uw (tijdelijke) werknemers bewust van de mogelijke risico’s en gevaren op de werkvloer. We brengen hen de basisbeginselen van veiligheid bij – met het oog op de belangrijkste dagelijkse risico’s – en leren hoe ze ongevallen kunnen vermijden en risico’s kunnen inschatten.

Elektriciteit

Dankzij de juiste opleidingen zorgt u ervoor dat alle medewerkers weten hoe een elektrische installatie opgebouwd, uitgebreid, bediend en onderhouden moet worden (conform het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties, AREI).

Hef- en hijswerktuigen

Om in de hoogte te werken, maakt u gebruik van uiteenlopende hef-, hijs- en andere werktuigen. Medewerkers die hiermee vlot overweg kunnen in alle efficiëntie en veiligheid zijn voor u van cruciaal belang. Ook voor ons dus!

Bovendien bepaalt de Codex voor het Welzijn op het Werk dat deze medewerkers opgeleid moeten zijn voor deze taken.

Normering

In onze opleidingen geven we uw verantwoordelijken voor kwaliteitszorg en kwaliteitsmanagementsystemen meer inzicht in bedrijfsprocessen. Zo verhoogt u de kwaliteit en het rendement van uw organisatie.