22 januari Wetgeving & normen

IFS certification agreement & portal

Zoals vermeld in onze nieuwsbrief van december zal vanaf 1 januari 2021 ISACert verder gaan onder de naam Vinçotte Nederland.

Dit heeft als gevolg dat u voor IFS de certification agreement opnieuw dient te ondertekenen en dat de portal aangepast dient te worden. Dit dient in orde gebracht te worden 4 weken voordat de audit plaatsvindt of 4 weken voor de start van het IFS onaangekondigd tijdsvenster.

Hieronder de 2 administratieve taken die in orde gebracht moeten worden:

Uw huidige certification body op het IFS portal aanpassen naar ‘Vinçotte Nederland’. Zie hier hoe u dit doet.

Ondertekenen en terugsturen van het nieuwe certification agreement op naam van Vinçotte Nederland.

Om de certification body te wijziging op de portal, moet u zich inloggen op www.ifs-certification.com met de logingegevens die u per e-mail door IFS zelf bezorgd werd na uw eerste IFS audit (initial). Indien u de login of het paswoord kwijt bent kunt u ons contacteren, we laten deze dan resetten door IFS. Bij de aanvraag van een nieuwe login of paswoord dienen we over de onderstaande gegevens te beschikken

- Bedrijfsnaam:

- COID-nummer: (vermeld op uw vorige certificaat)

- E-mailadres: (waarop de identifier wordt aangemaakt)

- Naam en achternaam: (contactpersoon)

Als uw audit van vorig jaar door een andere certification body uitgevoerd werd, kunnen wij helaas deze niet voor u aanvragen. U zal dus uw nieuwe login via hen moeten aanvragen.

Bij een initiële IFS audit dient er geen actie door u ondernomen te worden.

We excuseren ons voor dit ongemak dat deze naamswijziging voor u meebrengt. Als u vragen heeft of indien we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.