22 maart

ABB doet een beroep op Vinçotte Academy!

In maart deed ABB een beroep op Vinçotte Academy voor de presentatie van het eerste deel van hun 20 informatieavonden die in verschillende CEBEO-vestigingen in België werden georganiseerd over het onderwerp : "Het installeren van veilige laadstations voor elektrische voertuigen" - Boek 1 - Nieuw hoofdstuk 7.22.

Vinçotte Academy helpt professionals in de sector om in alle veiligheid laadstations voor elektrische voertuigen op de weg te installeren.

Meer dan 1.000 elektriciens gingen in op de oproep. Het tweede deel (+- 1u) was gewijd aan de presentatie van de producten van ABB in verband met laadstations voor elektrische voertuigen.

"Dankzij de professionaliteit van de experten en de kwaliteit van de presentatie van Vinçotte Academy beschikken onze elektrische installateurs nu over alle info omtrent voorwaarden en eisen op het gebied van regelgeving en brandveiligheid met betrekking tot dit onderwerp. Een geweldige samenwerking", zegt Stefan Schoofs – Key Accountmanager ABB Electrification Belux

Vinçotte Academy biedt een veel uitgebreidere training van 4 uur aan over dit onderwerp, die in het Frans of in het Nederlands kan worden gegeven, in uw bedrijf of bij ons.

Na het volgen van onze opleiding zijn professionals in de sector perfect op de hoogte! De veilige installatie van laadstations voor elektrische voertuigen zal voor hen geen geheimen meer hebben en de certificering hiervan zal nog slechts een formaliteit zijn!

Info & Inschrijvingen

Alle praktische info zijn hier te vinden ( datum, ... )