Coördinatie van inspecties en keuringen

U wilt een duidelijk overzicht van uw keuringsverplichtingen en iemand die dit proactief voor u opvolgt? De multidisciplinaire coördinatoren van Vinçotte staan voor u klaar om de planning van uw keuringen te optimaliseren.

Meer over coördinatie van keuringen:

Om uw activiteiten veilig en conform de wet te ontplooien, moet u rekening houden met een hele rist aan keuringen en vergunningen. De frequentie waarmee die keuringen moeten worden uitgevoerd of waarmee vergunningen opnieuw moeten worden aangevraagd, kan sterk verschillen. Soms moet het iedere drie maanden, soms pas na enkele jaren. Bovendien mogen dergelijke keuringen in veel gevallen enkel worden uitgevoerd door bedrijven die hiervoor een erkenning hebben.

Voor ondernemingen is het vaak een hels karwei om het overzicht te bewaren. Daarom kunt u dit uitbesteden aan Vinçotte. Wij inventariseren al uw installaties en apparaten die onderworpen zijn aan een keuring, we brengen de verschillende keuringen en de frequentie ervan in kaart en we bepalen samen met u hoe we de keuringen kunnen combineren en optimaliseren zodat dit een positief effect heeft op zowel de kost als op de impact op uw bedrijfsactiviteiten.

Als u dat wenst stellen wij de verslagen van keuringen en inspecties online beschikbaar.

Voordelen coördinatie van keuringen

  • U beschikt over een inventaris van uw installaties en apparaten die aan een keuring of vergunning onderworpen zijn.
  • U heeft een transparant overzicht van de uit te voeren keuringen en de frequentie ervan.
  • Wij zorgen voor een geoptimaliseerde planning.

Toepassing coördinatie van keuringen

Als u eigenaar bent van veel assets zoals machines, elektrische installaties, opslagsystemen of drukvaten staan wij voor u klaar om de planning en opvolging van keuringen uit handen te nemen.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.