U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Avicar PLUS certificaten voor koetswerkbedrijven

Wilt u zich als autoschadebedrijf positioneren als een onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt? Het AVICAR PLUS-certificaat garandeert aan de betrokken partijen dat de gecertifieerde bedrijven een bijzondere kwaliteitszorg waarborgen. Vinçotte helpt er u graag bij te voldoen aan de vereisten nodig om het AVICAR-PLUS certificaat te behalen.

Zodra uw bedrijf aan alle vereisten voldoet, wordt uw new AVICAR PLUS – certificaat toegekend voor een periode van één jaar. In het kader van de audit wordt er door onze experts nagegaan of uw koetswerkbedrijf aan de vastgestelde criteria beantwoordt. Deze criteria omvatten administratieve, kwaliteits-, veiligheids-en uitrustingsvereisten. Deze audit wordt uitgevoerd volgens de procedure omschreven in het Algemeen Reglement en beoogt een organisatorische werking volgens een kwaliteitsvol systeem. Wanneer u samenwerkt met Vinçotte garanderen wij u de volledige neutraliteit in de audit procedure, dankzij onze totaal onafhankelijke status.

Het behalen van het AVICAR PLUS-certificaat stelt u in staat het certificaat te afficheren, het voor reclamedoeleinden te gebruiken en zelf kopieën van het overeenstemmende auditverslag openbaar te maken. Zo biedt het u de mogelijkheid om via een kwaliteitsvol systeem te werken als erkend hersteller. Dit met de door u gekozen verzekeringsmaatschappijen met dewelke u een overeenkomst sluit. Verder is het AVICAR Plus systeem gebaseerd op een eenvoudig en transparant algemeen reglement dat voor elk onderdeel van de certificatieprocedure een duidelijke omschrijving geeft.

Wetgeving

Een aantal criteria opgenomen in de auditprocedure betreffen wettelijk vereisten. Onder meer de naleving van de periodiciteiten voor wat betreft het materiaal dat onderworpen is aan periodieke keuringen. Conformiteit met de geldende milieu- wetgeving en eventuele sectorale voorwaarden worden geverifieerd op basis van de toegekende milieuvergunning(en).

Normen en standaarden

De audit procedure is gebaseerd op de AVICAR PLUS controlelijst, die rekening houdt met de eisen die door de verzekeringsmaatschappijen worden gesteld. Op deze manier sluit elk koetswerkbedrijf met een new AVICAR PLUS certificaat aan bij het servicebeleid van de verzekeringsmaatschappijen

Deze dienst is zeer interessant voor alle koetswerkbedrijven.

Ook in uw situatie heeft Vinçotte de gepaste oplossing. Contacteer ons voor advies op maat.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.