U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

COP certificatie - Overeenstemming van productie van voertuigen of voertuigonderdelen

Bent u als fabrikant van voertuigen of voertuigonderdelen in het bezit van Europese of NKS (nationaal kleine serie) Typegoedkeuringen ? Dan bent U bij Vinçotte aan het juiste adres om een COP gecertificeerd bedrijf te worden!

Vinçotte certificeert kwaliteitsmanagementsystemen voor wat betreft de overeenstemming van de productie (“Conformity of Production”) ie. de eerste beoordeling, de maatregelen betreffende de overeenstemming van de productie en de vervolgmaatregelen voor de controle.

Als fabrikant bent U verplicht om passende procedures in te voeren teneinde de overeenstemming van uw productie te waarborgen met de goedgekeurde types.

Bovendien bieden wij U de interessante mogelijkheid om Uw ISO 9001 certificatie te combineren met een COP audit. Vraag naar ons totaalpakket !

Een ISO 9001 certificatie dekt alle aspecten van de eerste beoordeling.

Vincotte is een BELAC geaccrediteerde keuringsinstelling die door de Belgische autoriteiten (e6/E6) bij de Europese Commissie is aangemeld als Technische Dienst in meerdere categorien.

U kan rekenen op meer dan 40 jaar ervaring in homologatie.

Een kwaliteitsvolle service met garantie op een vlotte afhandeling van uw dossier

Wetgeving

  • Richtlijn 2007/46/EG betreffende de typegoedkeuring van motorvoertuigen en aanhangwagens daarvan, en van systemen, onderdelen en afzonderlijke technische eenheden.
  • Richtlijn 2002/24/EG betreffende de typegoedkeuring van twee- of driewielige motorvoertuigen.
  • Verordening (EU) Nr. 168/2013 betreffende de goedkeuring van en het markttoezicht op twee- of driewielige voertuigen en vierwielers.
  • Richtlijn 2003/37/EG voor landbouw- of bosbouwtrekkers en aanhangwagens, verwisselbare getrokken machines, systemen, onderdelen en afzonderlijke technische eenheden.
  • Verordening (EU) Nr. 167/2013 inzake de goedkeuring van en het markttoezicht op landbouw- en bosbouwvoertuigen.
  • 1958 Agreement of the United Nations Economic Commission for Europe (UNECE) – wheeled vehicles, equipment and parts which can be fitted and/or used on wheeled vehicles (EN, FR only).


Normen en standaarden

De ISO 9001 norm met betrekking tot de eisen voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Deze dienst is beschikbaar voor fabrikanten van voertuigen of voertuigonderdelen

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.