U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Controle van luchtkwaliteit op arbeidsplaatsen

Vinçotte meet fysisch-chemische parameters op uw arbeidsplaats en analyseert in welke mate uw werknemers hieraan worden blootgesteld.

Deze metingen zijn niet verplicht, maar ze zijn wel een krachtig instrument om het welzijn op het werk van uw werknemers te verzekeren.

Meer over luchtkwaliteit op arbeidsplaatsen:

Afhankelijk van de vraag en de situatie stellen wij een meetprogramma samen dat tegemoet komt aan uw noden. In overleg met de siteverantwoordelijken bekijken we welke paramaters we onder de loep nemen en hoeveel tijd we hiervoor zullen uittrekken. De medewerking van uw personeel is cruciaal om tot betrouwbare resultaten te komen.

Door samen te werken met verschillende gespecialiseerde en erkende laboratoria kunnen wij u een bijzonder ruim gamma parameters aanbieden.

Voordelen controle van luchtkwaliteit op arbeidsplaatsen

Deze niet-verplichte controle stelt u in staat om blootstellingsrisico’s te detecteren en te verhelpen. Met een objectieve evaluatie van de luchtkwaliteit stelt u uw werknemers gerust, bijvoorbeeld wanneer er een sterke geur hangt of wanneer er veel stof aanwezig is. Vinçotte spoort voor u de risico's op, rapporteert en helpt u om geschikte beschermingsmaatregelen te nemen.

Normen en wetgeving

  • Het KB van 9 maart 2014 tot wijziging van het koninklijk besluit van 11 maart 2002 betreffende de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de werknemers tegen de risico’s van chemische agentia op het werk
  • ARAB
  • EN 482- en EN 689-normen

Toepassing controle van luchtkwaliteit op arbeidsplaatsen

Deze dienst is hoofdzakelijk gericht op chemische of zware industrieën.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons