U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Brandpreventie

U wilt de brandveiligheid van uw constructie evalueren of er zeker van zijn dat uw ontwerp voldoet aan de wettelijke vereisten? Wij begeleiden u tijdens uw ontmoetingen met de brandweer en helpen u met het opstellen van een evacuatieplan.
Van ontwerp en bouw tot oplevering en onderhoud, Vinçotte is uw partner op vlak van brandpreventie.

Meer over brandpreventie:

Zowel in het kader van een nieuwbouwproject als bij een renovatie kunnen Vinçotte-ingenieurs u bijstaan om u te helpen de koninklijke besluiten rond brandpreventie toe te passen. U kunt ons al consulteren tijdens de ontwerpfase. Wij gaan dan samen met u na of uw plannen voldoende brandwerende maatregelen bevatten.

Vervolgens kijken we tijdens de bouw toe of de voorziene maatregelen ook volgens het ontwerp en op een correcte manier worden geïmplementeerd.

Vinçotte-experten zijn op de hoogte van de geldende wetgeving en helpen u om hieraan te voldoen. Zo begeleiden wij u bijvoorbeeld bij het opstellen van een dossier dat u kunt voorleggen aan de brandweerdiensten of ondersteunen we u bij uw contacten met de overheid rond afwijkingen voor bijzondere gebouwen. Met de hulp van Vinçotte hoeft u niet te twijfelen over de goedkeuring van uw vergunningsaanvragen.

Voordelen brandpreventie

Vinçotte beschikt als onafhankelijke adviseur over de nodige expertise en mandaten om u tijdens de bouw van uw project bij te staan in uw zoektocht naar aangepaste oplossingen op vlak van brandpreventie.

Normen en wetgeving

  • Koninklijke besluiten rond brandveiligheid
  • ARAB
  • Codex over het welzijn op het werk
  • Gewestelijke en gemeentelijke verordeningen
  • Belgische en Europese normen, onder andere de serie NBN EN 1990 tot 1999 (Eurocodes)

Toepassing brandpreventie

Voornamelijk bouwheren die er zeker van willen zijn dat hun constructie op vlak van brandveiligheid maximaal presteert doen een beroep op Vinçotte.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons